Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020

Τα αποτελέσματα των αγώνων της Κυριακής σε ΕΠΣ Πέλλας και Γ Εθνική - Βαθμολογίες

«Ξινή» η γεύση της 18ης αγωνιστικής για τις περισσότερες αδιάφορες ομάδες του πρωταθλήματος που ουσιαστικά ξέμειναν από ουσιαστικούς στόχους, αλλά και για τις ενδιαφερόμενες της επικίνδυνης ζώνης αφού τα αποτελέσματα δεν ήταν τα αναμενόμενα. Ο μόνος που μπορεί να αισθάνεται μια «γλυκιά» γεύση από την εξέλιξη, είναι ο πρωτοπόρος Εθνικός Γιαννιτσών, που προελαύνει προς την άνοδο αυξάνοντας ολοένα την διαφορά από τους υπόλοιπους και μετά και την σημερινή άνετη νίκη του επί του Μανδάλου, να χρειάζεται πλέον μόλις 4 βαθμούς στους 4 τελευταίους αγώνες, για να στεφθεί και μαθηματικά πρωταθλητής. Το ενδιαφέρον εδώ και κάποιες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Α1, εστιάζεται αποκλειστικά στην ουρά της βαθμολογίας και στα σενάρια παραμονής.
Ορφέας Ριζαρίου και Ελπίδα Έδεσσας γνώρισαν επώδυνες εντός έδρας ήττες από Ακρίτα Σωσάνδρας και Άρη Νησίου και έμειναν στάσιμοι βαθμολογικά, ενώ η Αναγέννηση Δωροθέας που απέσπασε ισοπαλία στους Γαλατάδες από τον Ολυμπιακό, τους πλησίασε σε απόσταση «αναπνοής», με την επόμενη αγωνιστική να κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική για την εξέλιξη. Τέλος στους Προμάχους, διαδραματίστηκαν αρκετές «ομορφιές», με το γήπεδο να μετατρέπεται τόσο κατά την διάρκεια αλλά κυρίως προς το τέλος σε «αρένα», κι ένα θεωρητικά «φιλικό» παιχνίδι, σε άκρως και επικίνδυνα σκληρό και αντιαθλητικό, με τις δύο ομάδες Πρόμαχοι και Μ.Α. Πέλλας να τελειώνουν τελικά ισόπαλες με το αναγκαστικά πρόωρο σφύριγμα της λήξης του ρέφερι της αναμέτρησης, λόγω «ανωτέρας», αλλά ουσιαστικά πολύ «κατωτέρας» των αγωνιστικών περιστάσεων και του ερασιτεχνικού μας ποδοσφαίρου, βίας.
Στις χαμηλότερες κατηγορίες, σημαντική νίκη με επική ανατροπή για τα φορμαρισμένα Άθυρα, ενώ Ραχώνα και Δυτικό γνώρισαν βαριές ήττες.
Στην Γ' Εθνική και τις ομάδες του Ν. Πέλλας, ο πρωτοπόρος Αλμωπός γνώρισε την χωρίς βαθμολογική σημασία ήττα στην Μηχανιώνα και η Αναγέννηση εξέτισε το ρεπό της, ενώ και οι Σαρακηνοί πήραν το μπόνους-τρίποντο στο προγραμματισμένο αγώνα με την Σειρήνα. Ο Εδεσσαϊκός όπως αναμενόταν, είχε εύκολο έργο στην Μεσοποταμιά. Όλα τα σημερινά αποτελέσματα και οι βαθμολογίες:
Μια προσφορά
Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ 18η αγωνιστική
ΕΛΠΙΔΑ ΕΔΕΣΣΑΣ - ΑΡΗΣ ΝΗΣΙΟΥ 0-3
ΟΡΦΕΑΣ ΡΙΖΑΡΙΟΥ - ΑΚΡΙΤΑΣ ΣΩΣΑΝΔΡΑΣ 0-1
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΩΡΟΘΕΑΣ 1-1
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΔΟΞΑ ΜΑΝΔΑΛΟΥ 3-0
Α.Σ. ΠΡΟΜΑΧΟΙ - Μ.ΑΛΕΞ.ΠΕΛΛΑΣ 1-1

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ 18η αγωνιστική
ΑΡΗΣ ΠΡ.ΗΛΙΑ - ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟΥ 2-0

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ 18η αγωνιστική
ΑΡΗΣ ΑΜΠΕΛΕΙΩΝ - ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 2-4
ΣΦ ΠΑΟΚ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΠΑΟΚ ΔΑΜΙΑΝΟΥ 2-2
ΑΡΗΣ ΑΘΥΡΩΝ - Μ.ΑΛΕΞ.ΑΡΣΕΝΙΟΥ 4-3

Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ 16η αγωνιστική 
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2019 ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΒΙΩΝ 2-1
Μ ΘΥΕΛΛΑ ΡΙΖΟΧΩΡΙΟΥ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΡΑΧΩΝΑΣ 5-1
ΠΑΟΚ ΔΥΤΙΚΟΥ - ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΦΥΤΟΥ 0-5

Γ ΕΘΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ 24η αγωνιστική 
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ - ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 3-2
ΘΥΕΛΛΑ ΣΑΡΑΚΗΝΩΝ - Α.Ο. ΣΕΙΡΗΝΑ 3-0 α.α.
ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ - ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ 0-3
Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΡΕΠΟ




Δεν υπάρχουν σχόλια: