Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020

Κοπή πίτας για τους ρευματολόγους της Β. Ελλάδας στα Γιαννιτσά

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους, επέλεξαν να κόψουν στην πόλη των Γιαννιτσών, οι γιατροί – Ρευματολόγοι από όλη την Βόρεια Ελλάδα, σε μια όμορφη εκδήλωση, το περασμένο Σάββατο 1 Φεβρουαρίου σε κεντρικό ξενοδοχείο.
Η πόλη του νομού Πέλλας, δεν επιλέχθηκε τυχαία, εφόσον Πρόεδρος της Επιτροπής Ρευματολόγων Βόρειας Ελλάδας για την τρέχουσα διετία, είναι ο συμπολίτης μας ιατρός Ρευματολόγος Γιώργος Δημητριάδης.
Έτσι στα Γιαννιτσά συγκεντρώθηκαν 25 ρευματολόγοι με τις οικογένειές τους. Η εκδήλωση έγινε σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, όπου και διέμειναν οι καλεσμένοι, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν σημαντικά σημεία ενδιαφέροντος στην περιοχή των Γιαννιτσών, να μάθουν στοιχεία της ιστορίας της και να απολαύσουν γεύσεις της τοπικής κουζίνας.
Την πίτα έκοψε τιμής ένεκεν ο ομότιμος καθηγητής Ρευματολογίας του ΑΠΘ κ. Λουκάς Σέττας, ενώ τυχερός της χρονιάς αναδείχθηκε ο κ. Τηλέμαχος Σφέτσιος, Ρευματολόγος από την Θεσσαλονίκη. Η όλη εκδήλωση έκλεισε την Κυριακή με επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Πέλλας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: