Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020

Τα αποτελέσματα των αγώνων της Κυριακής σε ΕΠΣ Πέλλας και Γ Εθνική - Βαθμολογίες

Ο Μ.Α. Πέλλας νίκησε τη Δωροθέα με εμφαντικό σκορ που ήταν και το σκορ της ημέρας, ενώ Δόξα Μανδάλου και Πρόμαχοι στο ντέρμπι της Αλμωπίας, πέτυχαν ουσιαστικές νίκες με Νίκη Αξού και Ακρίτα Σωσάνδρας αντίστοιχα, με τους φιλοξενούμενους να μην έχουν τις απαντήσεις στα γκολ που δέχθηκαν. Τέλος συμπληρώνοντας τους αγώνες της 16η αγωνιστικής για την Α1, στους Γαλατάδες ακόμη μία εντός έδρας ήττα για το Ολυμπιακό, αυτή τη φορά με ανατροπή από τον ανεβασμένο αγωνιστικά Άρη Νησίου.
Στις χαμηλότερες κατηγορίες, τα Άθυρα για την Α' ερασιτεχνική, δείχνουν σε καλό δρόμο, αφου επιτέλους εκμεταλλεύθηκαν και την έδρα τους, παίρνοντας τη σημαντική βαθμολογία, νίκη με αντίπαλο το αξιόλογο Σταυροδρόμι, που είχε μέχρι πρότινος τις λιγότερες ήττες απ' όλες τις ομάδες του 2ου ομίλου, εκτός της αήττητης πρωτοπόρου και πανίσχυρης Καρυώτισσας! Το Δυτικό για την Β' ερασιτεχνική, γνώρισε και πάλι την ήττα στην έδρα του και παραμένει συγκάτοικος στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με τις Ελπίδες Προμάχων.
Στην Γ' Εθνική, καλά τα αποτελέσματα για τις ομάδες του νομού που είχαν άμεση ανάγκη βαθμών, αφού τόσο ο Εδεσσαϊκός που νίκησε την Αναγέννηση στα Γιαννιτσά, όσο και η Θύελλα Σαρακηνών που πέρασε νικηφόρα από την Αγκαθιά, πρόσθεσαν πολύτιμους βαθμούς στην μάχη για την αποφυγή δυσάρεστων σεναρίων παραμονής. Ο πρωτοπόρος Αλμωπός, μπορεί να δυσκολεύτηκε εντός με τα Τρίκαλα Ημαθίας και να μην νίκησε, εντούτοις και το αήττητο διατήρησε και την διαφορά αύξησε από την δεύτερη ομάδα της βαθμολογίας.
Όλα τα σημερινά αποτελέσματα και οι βαθμολογίες των πρωταθλημάτων:
Μια προσφορά

Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ 16η αγωνιστική
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ - ΑΡΗΣ ΝΗΣΙΟΥ 1-2
ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ - ΑΚΡΙΤΑΣ ΣΩΣΑΝΔΡΑΣ 1-0
Μ.ΑΛΕΞ.ΠΕΛΛΑΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΩΡΟΘΕΑΣ 8-0
ΔΟΞΑ ΜΑΝΔΑΛΟΥ - ΝΙΚΗ ΑΞΟΥ 1-0

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ 16η αγωνιστική
ΑΡΗΣ ΠΡ.ΗΛΙΑ - ΠΑΣ ΣΚΥΔΡΑ 2000 1-0
ΑΡΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΡΜΑΣ Αναβολή

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ 16η αγωνιστική 
ΣΦ ΠΑΟΚ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΑΡΗΣ ΛΙΠΑΡΟΥ 0-3 α.α.
ΑΡΗΣ ΑΘΥΡΩΝ - ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 2-0

Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ 14η αγωνιστική
Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΡΟΣΕΡΟΥ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΒΙΩΝ 0-3 α.α.
Μ ΘΥΕΛΛΑ ΡΙΖΟΧΩΡΙΟΥ - ΠΑΟΚ ΑΡΑΒΗΣΣΟΥ 2-2
ΠΑΟΚ ΔΥΤΙΚΟΥ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2019 ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ 2-4

Γ ΕΘΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ 22η αγωνιστική
ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ - Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 0-0
ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ 1-2
ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ - ΘΥΕΛΛΑ ΣΑΡΑΚΗΝΩΝ 0-1




Δεν υπάρχουν σχόλια: