Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020

Μετατίθεται η επίσημη πρώτη του Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας

Αναλογιζόμενη την δύσκολη υγειονομική κατάσταση που έχει περιέλθει η χώρα με την έξαρση της πανδημίας και την ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων σε όλη την επικράτεια, αλλά και στην περιοχή μας ειδικότερα, η διοίκηση του Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας δρώντας υπεύθυνα, αποφάσισε να μεταθέσει κατά μία εβδομάδα την ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας.
Έτσι ως νέα ημερομηνία της πρώτης συνάντησης, φυσικά πάντα καλώς εχόντων των πραγμάτων και εκτός συγκλονιστικών απροόπτων, ορίσθηκε η Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020, στις 6 το απόγευμα στο δημοτικό γήπεδο Πέλλας.
Αναμένοντας και τις επίσημες ανακοινώσεις της ΕΠΣ Πέλλας, τόσο με τις προκηρύξεις Πρωταθλήματος και Κυπέλλου, όσο και με το Plan B εάν υπάρχει, σε περίπτωση που δεν εξελιχθούν τα πράγματα όπως αρχικά προγραμματίσθηκαν, η ομάδα της Πέλλας συνεχίζει την μεταγραφική της ενίσχυση, ώστε να παρουσιαστεί πανέτοιμη στην έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων. Στο ήδη υπάρχον δυναμικό των 22 ποδοσφαιριστών στο οποίο περιλαμβάνονται ανανεώσεις και μεταγραφές, αναμένεται να υπάρξουν 4-5 ακόμη προσθήκες, ώστε να προκύψουν και να επιλεχθούν απ' αυτούς τελικά, οι 23-24 που θα απαρτίζουν το φετινό ρόστερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: