Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021

Ανοικτό για νέες αιτήσεις το Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της Γ.Γ.Α.

Αιτήσεις για να ενταχθούν στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και πέραν τις 31/12 του 2020 έχουν πλέον όλα τα αθλητικά σωματεία της Ελλάδας.
Η είδηση έγινε γνωστή με νέα ανακοίνωση, στην οποία γίνεται γνωστό πως παρότι η ημερομηνία για υποβολή αιτήσεων είχε λήξει στις 31/12 του 2020 το Μητρώο παραμένει ανοικτό. Λόγω του κορονοϊού και τις δυσκολίες που δημιουργεί στα σωματεία να συγκεντρώσουν έγκυρα τα απαιτούμενα έγγραφα για την αίτηση τους και την ένταξη τους στο Μητρώο.

Πηγή: prismanews.gr
 
Στην Πέλλα μια... απογοήτευση!
Προφανώς περισσότερο η αδιαφορία, η απροθυμία και οι αντικειμενικές δυσκολίες πολλών σωματείων να κάνουν ή να ολοκληρώσουν την αίτησή τους στο Μητρώο, επέφερε την απόφαση της «αόριστης» χρονικά παράτασης... Στην Πέλλα μέχρι σήμερα μόλις 61 σωματεία σε όλα τα αθλήματα έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους στο Μητρώο, ενώ απογοητευτικότερος είναι ο αριθμός των ποδοφαιρικών σωματείων που είναι μόλις 19, με 2 απ' αυτά να μην βρίσκονται σε ενεργή αγωνιστική δραστηριότητα φέτος, ενώ τα 5 να προέρχονται από την Α1 της περιόδου 2020/2021!

Δεν υπάρχουν σχόλια: