Καλωσορίσατε στο @P e l l a - Το επώνυμο blog της Πέλλας

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2021

Η ανακοίνωση της Ε.Π.Ο που αφήνει «εκτός» την διεξαγωγή τοπικών πρωταθλημάτων

Η απαράδεκτη ανακοίνωση της ΕΠΟ, που αφήνει «εκτός» την αγωνιστική δραστηριότητα και τους αγώνες στα τοπικά πρωταθλήματα...
Σε αυτό το ασφυκτικό πλαίσιο, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έχει ήδη καταθέσει τον σχετικό προτεινόμενο σχεδιασμό -που περιλαμβάνει και το απαιτούμενο πλήρες υγειονομικό πρωτόκολλο- και με αλλεπάλληλες πρωτοβουλίες και διαρκείς επικοινωνίες προς τους Υπουργούς κ.κ. Βορίδη και Κικίλια, τον Υφυπουργό Πολιτισμού & Αθλητισμού κ. Αυγενάκη και τον Γενικό Γραμματέα του Υπ.Υγείας κ. Πρεζεράκο, έχει ενθαρρύνει επανειλημμένα την επιτροπή των επιστημόνων, ώστε να προχωρήσει στην έγκριση του πρωτοκόλλου (ή και τη βελτίωσή του εφόσον αυτό κρίνεται απαραίτητο) και κατά συνέπεια στην αποδοχή του αιτήματος έναρξης των προπονήσεων των ομάδων της Football league, της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας και της Α΄ Εθνικής κατηγορίας γυναικών.
ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, ΖΗΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΕΞΑΝΤΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΑΜΕΣΟ ΚΙΝΔΥΝΟ.
 
Πηγή: goalpress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: