Κυριακή 11 Απριλίου 2021

Τα αποτελέσματα των αγώνων στον 2ο όμιλο της Γ' Εθνικής

Επανέναρξη στην Γ' Εθνική μετά από πέντε μήνες και σχεδόν όλα θύμισαν... τοπικά πρωταθλήματα! Η μνημειώδης αδιαφορία, αδράνεια και εγκληματική διαχείριση της παλιάς και της νέας ΕΠΟ, αλλά και της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ενώσεων (οι οποίες στις πρόσφατες εκλογές της ΕΠΟ να ξαναθυμηθούμε ότι αλληλοεπιβραβεύτηκαν με επανεκλογή), έφεραν τα ερασιτεχνικά τοπικά πρωταθλήματα και τις ομάδες, σε κατάσταση αποσύνθεσης και διάλυσης με αβέβαιο παρόν και μέλλον, με ξεκάθαρο «σχέδιο θυσίας» αυτών των πρωταθλημάτων και των ομάδων, αλλά και χρήσιμο «ηλίθιο» τη Γ' Εθνική, προκειμένου να σωθεί η παρτίδα έστω κουτσουρεμένα και με αλχημείες, της εκτός τόπου και χρόνου αναδιάρθρωσης που ονειρεύτηκε η αθλητική πολιτική ηγεσία και της σχετικής συνέχειας και «κανονικότητας» των τριών ανώτερων επαγγελματικών κατηγοριών!
Το «παιδομάζωμα» από τα τοπικά πρωταθλήματα, που άρχισε το καλοκαίρι και ολοκληρώθηκε καταστροφικά την αδικαιολόγητα παρατεταμένη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, μόνο βαθιά και ανίατα τραύματα επέφερε στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, τα οποία φαντάζει σχεδόν αδύνατο να επουλωθούν και πολύ σύντομα θα τα βρούμε και θα τα βρουν μπροστά τους, όταν θελήσουν να ξεκινήσουν και πάλι χωρίς κανένα σχέδιο, την νέα αγωνιστική περίοδο των Ενώσεων...
Ας πάμε όμως στα καθαρά αγωνιστικά για τις ομάδες της Πέλλας, με την καλύτερη Αναγέννηση Γιαννιτσών κερδισμένη, να επιβεβαιώνει την ανωτερότητα της και να παίρνει το διπλό σχετικά εύκολα στη Νέα Τραπεζούντα, με τους γηπεδούχους να παρουσιάζονται ανέτοιμοι, έχοντας δημιουργήσει μόλις μία καλή ευκαιρία σε ολόκληρο το 90λεπτο! Κερδισμένος αν και τυχερός και ο Εδεσσαϊκός, με πάθος και ψυχή, πήρε πολύτιμη ισοπαλία στην Ευκαρπία από τον πολύ ανώτερο Μακεδονικό. 
 


Όλα τα σημερινά αποτελέσματα στον 2ο όμιλο της Γ' Εθνικής:
ΠΑΟ Κουφαλίων - Αναγέννηση Πλαγιάς 0-1
Αγροτικός Αστέρας - Νίκη Αγκαθιάς 3-0
Μακεδονικός - Εδεσσαϊκός 1-1
Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων - ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας 2-2
Εθνικός Γιαννιτσών - ΑΣ Αναγέννηση Γιαννιτσών 0-2
Αετός Βαρβάρας - Θερμαϊκός Θέρμης 2-0
ΠΟ Νέας Καλλικράτειας - Ποσειδώνας Μηχανιώνας 0-1
Ρεπό: Θύελλα Σαρακηνών

Δεν υπάρχουν σχόλια: