Σάββατο 17 Απριλίου 2021

Ρωτούσε πότε θα κλείσει η... κλειστή διώρυγα

Το Δελτίο Τύπου που μας ήρθε σήμερα από το Μέγαρο Μαξίμου είναι θριαμβευτικό. Μετά την εντολή του κ. Μητσοτάκη στον Νίκο Δένδια για τις συνομιλίες του στην Τουρκία, είχαμε σήμερα επίσκεψη του πρωθυπουργού στην κλειστή διώρυγα της Κορίνθου.
Μας ενημέρωσαν από χθες με (άλλο) Δελτίο Τύπου: «Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί το Σάββατο τη Διώρυγα της Κορίνθου, όπου θα ενημερωθεί για τα έργα αποκατάστασης».
Και την επισκέφτηκε. Και άρχισαν τα ευτράπελα. Καταρχάς, ένιωσε επιτέλους ξανά ανέμελος τουρίστας, είδε τη διώρυγα από την τουριστική της πλευρά: «Πάρα πολύ σημαντικό αξιοθέατο. Ξεχνάμε πόσοι έρχονται και επισκέπτονται τη Διώρυγα για να δουν ένα τεχνικό έργο το οποίο είναι μοναδικό στην Ευρώπη», ανέφερε.
Αλλά το καλύτερο μας το επιφύλασσέ για μετά. Διότι, μπορεί, στο θριαμβευτικό Δελτίο Τύπου να μας λένε από το Μαξίμου ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε ότι για λόγους ασφαλείας η Διώρυγα θα παραμείνει κλειστή για ένα χρονικό διάστημα, ενώ ζήτησε από τους συναρμόδιους φορείς να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για το ταχύτερο δυνατό άνοιγμά της στη ναυσιπλοΐα», στο βίντεο όμως βλέπουμε έναν εντελώς ανενημέρωτο πρωθυπουργό, να ρωτάει πότε θα κλείσει η διώρυγα. Και να του απαντούν, τι να κάνουν οι άνθρωποι, πως η διώρυγα είναι κλειστή από τις 6 Ιανουαρίου, εδώ και 3,5 μήνες.
 
To ακόμα πιο απίστευτο είναι που ρώτησε αν λειτουργεί ακόμα το μπάντζι τζάμπινγκ! Ποια κλειστή διώρυγα τώρα...
 
Αυτό που ζούμε είναι μοναδικό πάντως...
 
Δημήτρης Κανελλόπουλος
Πηγή: efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: