Καλωσορίσατε στο @P e l l a - Το επώνυμο blog της Πέλλας

Πέμπτη, 1 Απριλίου 2021

Αποσύρεται από τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα ο Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας!

Λουκέτο στην λειτουργία του επ' αόριστον βάζει ο Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας και αποσύρεται από τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Πέλλας, μετά από απόφαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα με τηλεδιάσκεψη.
Οι λόγοι πολλοί και σημαντικοί, με κυριότερο αυτόν της απαξίωσης και αδιαφορίας από πολιτεία, ΕΠΟ και ΕΠΣ προς το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, με την διακοπή κάθε ερασιτεχνικής αθλητικής δραστηριότητας εδώ και πέντε μήνες, που δημιούργησε ανυπέρβλητα οικονομικά, διοικητικά και αγωνιστικά προβλήματα και στον δικό μας σύλλογο. Το "κερασάκι στην τούρτα" που ήρθε κι έδεσε, ήταν η χθεσινή ανακοίνωση της ΕΠΟ με «φωτογραφική» παράταση των μεταγραφών στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, που ευνοεί ξεκάθαρα μόνο τις ομάδες της Γ' Εθνικής που είναι οι μόνες ερασιτεχνικές εν δράση, διαλύοντας στην ουσία τα τοπικά πρωταθλήματα και τις ομάδες, που υπέστησαν κι αυτό το τελευταίο διάστημα κυριολεκτικά ανεπανόρθωτες «βλάβες» και «αφαίμαξη» ποδοσφαιριστών! 
Δείτε όλους τους λόγους που οδήγησαν σ' αυτή την δυσάρεστη εξέλιξη και απόφαση, όπως ακούστηκαν, παρουσιάστηκαν, συζητήθηκαν και αποφασίσθηκαν στην χθεσινή Έκτακτη Γενική Συνέλευση...
Πολλές πικρές και οδυνηρές αλήθειες και ένα αθώο ψέμα υπό διαπραγμάτευση...
Καλό μήνα, Καλή Πρωταπριλιά!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: