Δευτέρα 5 Απριλίου 2021

Με ψέματα και πειρατεία, γίνεσαι ξεφτίλα όχι πρόεδρος…

Πότε στα χρονικά δεν έχουν γραφτεί και ειπωθεί τόσο μεγάλα και τόσο χοντρά ψέματα. Και το γράφουμε, γνωρίζοντας ότι στην Ελλάδα, ό,τι δηλώσεις είσαι.
Κάποιοι λοιπόν δηλώνουν εδώ και χρόνια… δημοσιογράφοι. Δεν είναι. Έχουν γίνει μάλλον κάτι άλλο και ξέχασαν να το δηλώσουν. Όσα έχουν γραφτεί από το μεσημέρι και μετά για τις εκλογές στην ΕΟΚ είναι ντροπή. ΝΤΡΟΠΗ.
ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ: Η ψηφοφορία ανάμεσα στον Γιώργο Βασιλακόπουλο και τον Φάνη Χριστοδούλου για τον πρόεδρο της Διοίκησης Πρωτοδικείου ήταν 8-8 και τη διέκοψε ο… Βασιλακόπουλος γιατί θα… έχανε!
• Η ψηφοφορία ήταν 9-8 υπέρ του Βασιλακόπουλου. Και οι ψήφοι ήταν οι εξής: Βασιλακόπουλος, Γολέμης, Τσαγκρώνης, Αγγελόπουλος, Παρίσης, Παπανικολάου, Μπάκουλας, Βακαλόπουλος, Δουβής υπέρ Βασιλακόπουλου. Φασούλας, Μαρκάκης, Ιωάννου, Ρεντζιάς, Νικολόπουλος, Ασημακόπουλος, Χριστοδούλου, Μήλας, υπέρ Φάνη σε μια συμμαχία Φασούλα-Λιόλιου που γελάνε και τα τσιμέντα.
Η ψηφοφορία διεκόπη διότι ο Καλαϊτζάκης εκ Κρήτης που αντικατέστησε τον Νίκο Φιλίππου που παραιτήθηκε στο παρά ένα, έπρεπε να προσκληθεί επισήμως από το ΔΣ της ΕΟΚ. Κι αυτό λόγω του χρόνου παραίτησης του Φιλίππου ήταν αδύνατο να συμβεί. Προσέξτε: Δεν απέκλεισε ο Βασιλακόπουλος τον Καλαϊτζάκη από την ψηφοφορία, όπως λένε κάποιοι, απλά για να ακολουθηθούν οι τυπικές διαδικασίες και να γίνουν ΟΛΑ σωστά, διέκοψε το ΔΣ για αύριο!
Στην ψηφοφορία ήταν ωσεί παρών ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, λευκό ψήφισε ο Γιάννης Αλεξόπουλος της ΕΣΚΑ και απουσίασε ο Σάββας Λόρτος που έκανε το εμβόλιο για τον COVΙD. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ και την γνωρίζουν όλοι. Τι έκανε ο Φασούλας και η πλευρά Λιόλιου μετά τη διακοπή; Έστησαν… παρασυμβούλιο 10 ατόμων, ψήφισαν και με 9 ψήφους υπέρ Φάνη κι ένα λευκό (Αλεξόπουλος) έβγαλαν… ΔΣ με πρόεδρο τον Φάνη! Προσέξτε: Η ψηφοφορία αυτή έγινε… ερήμην των άλλων 11 μελών του ΔΣ που είχαν αποχωρήσει και είχαν λάβει την πρόσκληση της ΕΟΚ για την συνεδρίαση της Τρίτης!
Προφανώς και είναι κρίμα για τον Φάνη Χριστοδούλου να εμπλέκεται σε αυτή τη διαδικασία. Προφανώς και είναι πρωτοφανές το όλο σκηνικό που αποδεικνύει ότι Φασούλας και Λιόλιος, έχουν κάνει τρόπο ζωής το «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα» και μπροστά στην πρεμούρα τους να πάρουν την καρέκλα, όχι μόνο θα συμμαχήσουν μεταξύ τους με… νονό μάλιστα τον Λευτέρη Αυγενάκη, αλλά πολύ περισσότερο θα καταλύσουν ότι καταλύεται!
Αν ο Φάνης Χριστοδούλου θεωρεί… παράσημο να συνδέεται το όνομα του με αυτή τη διαδικασία, ας το ξανασκεφτεί και ας αποχωρήσει… Είναι κρίμα και ντροπή…
Το ΔΣ της ΕΟΚ (το κανονικό) θα συνέλθει αύριο και ακολουθώντας τα νόμιμα θα εκλέξει πρόεδρο, αντιπρόεδρο, ΓΓ κοκ. Όσα γράφονται, λέγονται και αναπαράγονται από κάποιους ελαφρά τη καρδία, μάλιστα, είναι μέρος της άλωσης όχι όμως μόνο της ΕΟΚ και του μπάσκετ αλλά και της κοινωνίας. Μιας κοινωνίας που έχει δώσει μάχες για τη δημοκρατία που κάποιοι προσπαθούν να καταλύσουν.
Το λόγο θα έχουν για μια ακόμη φορά οι ΝΟΜΟΙ και η ΤΑΞΗ. Α… Και η κοινή λογική. Εκτός και αν κάποιος θεωρεί λογικό αυτό που συνέβη νωρίτερα με το… πειρατικό συμβούλιο των 9+1 ατόμων. Των εννέα της ανίερης συμμαχίας Φασούλα-Λιόλιου και ο Αλεξόπουλος που… είχε μείνει από την προηγούμενη συνεδρίαση. Είπαμε… Γελάνε και τα μπετά!
Υγ. Φάνη επί προσωπικού… Έστω και στο και πέντε, οφείλεις απέναντι στο όνομα σου, στην Ιστορία σου και σε όσους σε αγαπάνε να μην συμμετέχεις σε αυτή την αθλιότητα…
 
Νίκος Συρίγος
Πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: