Καλωσορίσατε στο @P e l l a - Το επώνυμο blog της Πέλλας

Σάββατο, 10 Απριλίου 2021

Αθλητικό υλικό σε ομάδες της Σάμου και της Λέσβου παρέδωσε η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Ο Αντιπεριφερειάρχης Β. Αιγαίου για θέματα αθλητισμού κ. Δημήτρης Κουρσουμπάς, μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Σάμου κ. Βασίλη Πανουράκη και τον συνεργάτη της περιφέρειας κ. Νίκο Βασιλείου υποδέχθηκαν στην αίθουσα της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου, παρέδωσαν αθλητικό υλικό στους εκπροσώπους των αθλητικών ομάδων του νησιού που αγωνίζονται στις εθνικές κατηγορίες. 
Τα Σωματεία που παρέλαβαν το αθλητικό υλικό είναι τα εξής: ΑΨΕΣ ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΚΟΝΤΑΚΑΙΪΚΩΝ, ΑΕ ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ, ΑΣ ΚΕΡΚΗΣ ΜΑΡΑΘΟΚΑΜΠΟΥ.
Επίσης ο Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης,  ο Αντιπεριφερειάρχης  Αθλητισμού Δημήτρης Κουρσουμπάς και ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Β. Αιγαίου Απόστολος Αλατζάς, παρέδωσαν αθλητικό υλικό  στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου και στους εκπροσώπους Αθλητικών Ομάδων της Λέσβου.
Οι Εκπρόσωποι των Ομάδων εκφράζοντας τις ευχαριστίες τους, απευθύνθηκαν ιδιαιτέρως προς τον Περιφερειάρχη και ζήτησαν να συνεχίσει να είναι κοντά τους, αρωγός και στήριγμά τους.
Οι Αθλητικοί Σύλλογοι που παρέλαβαν το υλικό είναι οι: ΠΑΣ ΛΕΣΒΟΥ, ΑΘΛΗΣΗ, ΣΑΠΦΩ, ΑΕΛήμνου, ΑΕΤΟΣ ΛΟΥΤΡΩΝ, ΘΗΣΕΑΣ, ΕΡΜΗΣ ΠΑΜΦΙΛΩΝ, ΑΠΣ ΠΑΠΑΔΟΣ ΓΕΡΑΣ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: