Καλωσορίσατε στο @P e l l a - Το επώνυμο blog της Πέλλας

Τρίτη, 6 Απριλίου 2021

Γκουαρδιόλα: «FIFA και UEFA ''σκότωσαν'' τους ποδοσφαιριστές, δεν είναι μηχανές»!

Επίθεση σε FIFA και UEFA έκανε ο Πεπ Γκουαρδιόλα, με τον τεχνικό της Μάντσεστερ Σίτι να λέει πως έχουν «σκοτώσει» τους παίκτες με τους συνεχόμενους αγώνες.
Κατά της FIFA και της UEFA ξέσπασε ο Πεπ Γκουαρδιόλα και λόγος δεν είναι άλλος από τα συνεχόμενα παιχνίδια που είναι αναγκασμένες να δώσουν οι ομάδες, χωρίς να έχουν ούτε ένα κενό μεσοβδόμαδα, με τον Ισπανό τεχνικό μάλιστα να λέει πως έχουν «σκοτώσει» τους παίκτες και πως κανείς δεν μπορεί να ανταπεξέλθει, διότι δεν είναι άνθρωποι και όχι μηχανές.
«UEFA και FIFA σκότωσαν τους παίκτες. Πάει πολύ. Δεν είχαν ούτε ένα κενό μεσοβδόμαδα απ' όταν άρχισε η σεζόν, ούτε ένα. Είναι άνθρωποι, δεν είναι μηχανές. Δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής που να μπορεί να αντέξει κάτι τέτοιο, όχι μόνο σωματικά, αλλά και πνευματικά, να είναι έτοιμος κάθε μέρα.
Ο λόγος που κάνω rotation σε κάθε αγώνα με έξι ή επτά παίκτες είναι επειδή όλοι παραμένουν σε καλή φυσική κατάσταση και έχουμε μια εξαιρετική ομάδα, δεν πρόκειται να αφήσω τους ίδιους να παίζουν μέχρι να μην μπορούν άλλο. Κάποιοι θέλουν να παίζουν κάθε μέρα, αλλά είναι αδύνατον να παίζεις σε όλες τις διοργανώσεις» ήταν τα λόγια του τεχνικού της Μάντσεστερ Σίτι. 
 
Πηγή: sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: