Παρασκευή 16 Απριλίου 2021

Πραγματοποιήθηκε η διαδικτυακή εκδήλωση «Παιδί, Έφηβος και Οικογένεια στoν καιρό της πανδημίας!!! Αλλαγές και ανατροπές!»

Την Δευτέρα 12 Απριλίου 2021 και ώρα 20:00, πραγματοποιήθηκε διαδικτυακή εκδήλωση του Ανοικτού Λαϊκού Πανεπιστημίου Γιαννιτσών, που διοργανώθηκε από την Ιστορική και Λαογραφική Εταιρεία Γιαννιτσών «Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ», με τη συνεργασία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας, της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας και της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α. ΠΕΛΛΑΣ.
Προσκεκλημένοι ήταν η κυρία Δώρα Σκαλή, ΕΔΙΠ Ψυχολογίας, ΜSc, PhD Ψυχοθεραπεύτρια, ECP, GCP Α΄ Ψυχιατρική Κλινική, Αιγινήτειο Νοσοκομείο Ιατρική Σχολή, ΕΚΠΑ και ο κύριος Σπύρος Κασιμάτης, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας Εκπαιδευτικός Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, MA, που με την εμπειρία και τις γνώσεις τους, ανέπτυξαν το θέμα: «Γραμμή Ψυχοκοινωνικής υποστήριξης 10306! Παιδί, Έφηβος και Οικογένεια στoν καιρό της πανδημίας!!! Αλλαγές και ανατροπές!».
Την εκδήλωση παρουσίασε το μέλος της Ι.Λ.Ε.Γ. Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ και υπεύθυνος του Ανοικτού Λαϊκού Πανεπιστημίου Γιαννιτσών, Βασίλειος Πόπτσης.
Υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησής της, μέσω του διαδικτύου: 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: