Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021

Φιλικός Αγώνας: Π.Α.Σ. Μ.Α. Ν.Πέλλας - Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας 0-3

Σε χθεσινή φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη τελικά στην Νέα Πέλλα λόγω ξαφνικού προβλήματος στον φωτισμό του γηπέδου της Πέλλας, ο Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας, νίκησε τον Μέγα Αλέξανδρο Νέας Πέλλας με σκορ 0-3. Και οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με αρκετές απουσίες και κάτω όχι από τις καλύτερες καιρικές συνθήκες...
Τα γκολ των νικητών, που τα δύο από αυτά ήταν εξαιρετικά σε εκτέλεση και δημιουργία πέτυχαν, ο «επαναπατρισθείς» λόγω εορτών Μπρατσούδης Τ. (2) και ο Καρκαμάνης Γ..
Ιδιαίτερα αξιέπαινη και συγκινητική η χειρονομία των ποδοσφαιριστών της Πέλλας, που μετά το τέλος του αγώνα, πρόσφεραν ένα συμβολικό χριστουγεννιάτικο δώρο στον άνθρωπο που φροντίζει τα πάντα καθημερινά στο γήπεδο, τον υπεύθυνο, τον φροντιστή, τον έφορο, τον άνθρωπο «τα πάντα όλα» Νίκο Μπρατσούδη, σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για την μεγάλη προσφορά του στους ίδιους και τον σύλλογο.
Για τον Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας αγωνίστηκαν Μπρατσούδης Χ., Σαββουλίδης, Τζιότζιος, Αλμπάνης, Πιτσάρης, Κωνσταντινίδης, Νινιατσούδης, Καρκαμάνης, Βουδούρης, Μακρίδης, Μπρατσούδης Τ., Βασιλάς, Στάγκος, Πολυχρονόπουλος (επίσης επαναπατρισθείς), Ζηματίκας.
Η επόμενη φιλική αναμέτρηση για τον Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας την Δευτέρα 27/12 με τον Απόλλων Ραχώνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: