Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021

ΕΠΣ Πέλλας - Α1 Ερασιτεχνική: ΠΑΟΚ Δαμιανού - Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας (0-1)0-2. Της αμύνης τα παιδιά, του χαρίσαν την... πρωτιά!

Με πολύ σοβαρή, πειθαρχημένη, πειστική και πολύ καλή αγωνιστική απόδοση, ο Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας έφτασε σε μια σημαντική εκτός έδρας νίκη στο Δαμιανό με αντίπαλο το μαχητικό και εσχάτως ανεβασμένο βαθμολογικά τοπικό ΠΑΟΚ, πιάνοντας παράλληλα και την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα! 
Παίρνοντας τα ηνία του παιχνιδιού από το ξεκίνημα και χωρίς να τα χάσουν μέχρι το τελευταίο λεπτό των 6λεπτων καθυστερήσεων, οι φιλοξενούμενοι προσανατολισμένοι και ψυχωμένοι, με πολύ καλή εικόνα στο πρώτο και πολύ καλύτερη στο δεύτερο, ήξεραν τι ακριβώς ζητούσαν σήμερα στο γήπεδο και το κατέκτησαν απόλυτα δίκαια.
Κυριαρχικός, ουσιώδης και χωρίς να δίνει πολλά «δικαιώματα» στους αντιπάλους, ο Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας, μόχθησε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα και εξαιτίας για ακόμη μία φορά φέτος των σημαντικών απουσιών του, αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο δημιούργησε και έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες. Ευτύχησε όμως σήμερα, παρά την αστοχία και ατυχία των επιθετικών του, να τον «ξελασπώσουν» της αμύνης τα παιδιά, εκτός από την αμυντική τους αυταπάρνηση και συνέπεια συνολικά, σκοράροντας κιόλας και οδηγώντας τον για πρώτη φορά φέτος μόνο πρώτο στον βαθμολογικό πίνακα.
Τα τέρματα των νικητών πέτυχαν οι Νίκος Τζιότζιος (25') και Παναγιώτης Λαμπρούδης (65') με κεφαλιές, ύστερα από καταπληκτικές εκτελέσεις κόρνερ και φάουλ αντίστοιχα, του ηγετικού σήμερα μαζί με τον Κώστα Καμπούρη, Δημήτρη Μπουράκη. Πολύ καλές φάσεις και αρκετές ευκαιρίες καταγράφηκαν για τους φιλοξενούμενους, τόσο στο πρώτο και πολύ περισσότερες στο δεύτερο ημίχρονο, από τους Πλιόγκα, Λαμπρούδη, Καμπούρη, Μήτκα, Βογιατζή, Πιτσάρη και Βουδούρη, με τους επιθετικούς της Πέλλας να αναστατώνουν και να απειλούν συχνά-πυκνά την άμυνα των γηπεδούχων. Γηπεδούχοι που είχαν κι αυτοί τις ελάχιστες συγκριτικά καλές στιγμές τους για να διεκδικήσουν κάτι θετικό από την αναμέτρηση, με τους Γρηγοριάδη, Βαγγέλη και Νικολαΐδη.
Κοντά στις φάσεις και άμεση στις υποδείξεις η διαιτητική τριπλέτα, με τους γηπεδούχους όμως διαμαρτύρονται για μια-δυο αποφάσεις.
Την επόμενη αγωνιστική η Πέλλα υποδέχεται την Αξό και το Δαμιανό να φιλοξενείται στο Μελίσσι.
Οι συνθέσεις
ΠΑΟΚ Δαμιανού (Αλεξιάδης): Μπόλλας, Λαγομάτης, Αλεξανδρίδης Γ., Αλεξανδρίδης Κ. (Πλατής 70'), Κάζογλου, Πρέτσι (Γρηγοριάδης Σ. 70'), Γρηγοριάδης Κ. (Τσαβδάρης 33'), Γουργούλης, Βαγγέλη, Νικολαΐδης, Παντελίδης (Γρηγοριάδης Μ. 70').
Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας (Χαρπίδης): Σαββουλίδης, Παναγιωτέλης (Μακρίδης 83'), Πλιόγκας, Λαμπρούδης, Τζιότζιος, Καμπούρης, Πιτσάρης, Μπουράκης, Μήτκας, Βογιατζής, Κωνσταντινίδης (Βουδούρης 53'). Απουσίασαν για διάφορους λόγους οι Στάγκος, Καραμούζας, Κούμπους, Ηλιάδης, Νινιατσούδης, Αλευρούδης και οι μακροχρόνια τραυματίες Κατσαμακτσής και Ρέκος.











ΠΑΟΚ Δαμιανού - Π.Α.Σ Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας 0-2: Στιγμιότυπα Α' Ημιχρόνου

Δεν υπάρχουν σχόλια: