Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021

«Τέτοια κυβερνησάρα που έχουμε στην Ελλάδα, ούτε στον ύπνο μας»!

Έτσι του είπε ένας φίλος του που τον πήρε τηλέφωνο και ο υπουργός Γεωργιάδης εκτίμησε πως πρέπει να το μοιραστεί (βίντεο). Όλα αυτά για την Ελλάδα των 90 και 100 νεκρών την ημέρα από την πανδημία.
Ο «3 λαλούν και 2 χορεύουν» ο υπουργός Γεωργιάδης («Θα έχουμε καταπληκτικές εορτές των Χριστουγέννων») ξαναχτύπησε.
Στην Ελλάδα των 90 και 100 νεκρών την ημέρα επέλεξε να μεταφέρει την… ανταπόκριση ενός φίλου του από το Άμστερνταμ:
«Με παίρνει χθες τηλέφωνο, στο λόγο μου, ένας φίλος μου και μου λέει, καλά τέτοια κυβερνησάρα που έχουμε στην Ελλάδα, ούτε στον ύπνο μας. Μου λέει είμαι στο Άμστερνταμ, ξέρεις τι γίνεται εδώ; 5 το απόγευμα κλείνουν όλα, τα πάντα. Νεκροταφείο. Και στις 8 το βράδυ κλείνει και το take away. Στις 20:01 αν δεν έχεις πάρει να φας, μέχρι την επόμενη μέρα το πρωί πεθαίνεις της πείνας. Καταχνιά, σκοτεινιά, κλειστά φώτα, όλοι στα σπίτια τους… «Εμείς εδώ είχαμε χθες ανοιχτά τα μαγαζιά, σε μια καταπληκτική μέρα, με την Ερμού να είναι γεμάτη. Ανοίγουνε τα μαγαζιά μας, δουλεύει η αγορά μας, γίνεται τζίρος, διατηρούνται θέσεις εργασίας, καμία σχέση οι φετινές γιορτές με τις περυσινές…».
Καταλάβατε; Έτσι του είπε ένας φίλος του και ο υπουργός Γεωργιάδης εκτίμησε πως πρέπει να το μοιραστεί. Υπενθύμιση: Αυτός είναι υπουργός και χειρίζεται θέματα που αφορούν όλους μας. 
Πηγή: imerodromos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: