Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021

Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββάτου στα γήπεδα της ΕΠΣ Πέλλας

Και αυτή την αγωνιστική υπερίσχυσαν εύκολα ή δύσκολα τα θεωρητικά φαβορί σε όλες τις κατηγορίες, που δείχνουν μια συνέπεια και σταθερότητα από την αρχή της χρονιάς στα αποτελέσματα. Αρκετά και τα γκολ της αγωνιστικής... Στο ντέρμπι του 1ου ομίλου της Α1, ο γηπεδούχος και πρωτοπόρος Άρης Νησίου επικράτησε δύσκολα και στο τέλος του δεύτερου Ακρίτα Σωσάνδρας, ανοίγοντας σε συνθήκες σχετικής ασφάλειας ακόμη περισσότερο την μεταξύ τους βαθμολογική «ψαλίδα», με τους φιλοξενούμενους όμως να διαμαρτύρονται για κάποιες κομβικές διαιτητικές αποφάσεις. Στον 2ο όμιλο η φορμαρισμένη Δόξα Μελισσίου πέρασε εμφαντικά κι από την Αξό, προσπερνώντας έστω και προσωρινά τον δεύτερο Εθνικό και καιροφυλαχτώντας για την έκβαση του αυριανού ντέρμπι κορυφής στα Γιαννιτσά ανάμεσα σε Εθνικό Γ. και Μ.Α. Πέλλας. 
Στην Α' κατηγορία, το Λυκόστομο δεν σταμάτησε την ξέφρενη πορεία του ούτε στις Αμπελειές, ενώ τα γειτονικά Άθυρα γνώρισαν ακόμη μία βαριά εκτός έδρας ήττα, αυτή τη φορά στην ανεβασμένη Όρμα.
Τέλος στην Γ' Εθνική, η καλή τηρουμένων των αναλογιών εμφάνιση του Α.Σ. Γιαννιτσά στην Νέα Ευκαρπία με τον φιλόδοξο Μακεδονικό, συνοδεύτηκε μόνο με απώλειες για τους φιλοξενούμενους και βαθμολογικά και αγωνιστικά (τραυματισμός Ιωσηφίδη, αποβολή Μπαμπαλή). Όλα τα σημερινά αποτελέσματα:
 
Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ 9η αγωνιστική
ΑΡΗΣ ΝΗΣΙΟΥ - ΑΚΡΙΤΑΣ ΣΩΣΑΝΔΡΑΣ 3-2
ΕΛΠΙΔΑ ΕΔΕΣΣΑΣ - ΠΑΟ ΚΕΡΑΣΙΑΣ 2-5
Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ 9η αγωνιστική
ΝΙΚΗ ΑΞΟΥ - ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ 0-4

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ 9η αγωνιστική
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2019 ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ - ΝΙΚΗ ΚΑΛΗΣ 0-2
Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΡΜΑΣ - ΑΡΗΣ ΑΘΥΡΩΝ 4-1
ΑΡΗΣ ΑΜΠΕΛΕΙΩΝ - Μ ΘΥΕΛΛΑ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟΥ 1-3

Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ 9η αγωνιστική
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ - ΠΑΣ ΞΙΦΙΑΝΗΣ 1-4
 
Γ ΕΘΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ 9η αγωνιστική
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ - Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ 2-0

Δεν υπάρχουν σχόλια: