Τετάρτη 5 Απριλίου 2023

Β' Ερασιτεχνική - 2ος Όμιλος - Play Off: Απόλλων Ραχώνας - Μέγας Αλέξανδρος Ν.Πέλλας (2 - 1)3 - 1. Του έσπασε το αήττητο!

Ο Μέγας Αλέξανδρος Νέας Πέλλας είναι αλήθεια ότι δεν παρουσιάζει στα play off την ομάδα που έκανε υγιεινό περίπατο την κανονική αγωνιστική περίοδο, με καλή απόδοση και αγωνιστική ανωτερότητα σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια... Μετά τα διαδοχικά «φλερτ» με την ήττα στις τελευταίες 5 αγωνιστικές (3 στην κανονική περίοδο και 2 στα play off) και τις «γκέλες» εντός και εκτός έδρας, μάλλον δεν ακούστηκαν δυνατά τα αγωνιστικά «καμπανάκια» και ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για την πρώτη φετινή ήττα. Και δεν φτάνει αυτό, έστω κι αν τα δύο από τα τρία υπολειπόμενα παιχνίδια τα έχει στην έδρα του και θεωρείται το πρώτο φαβορί για την πρωτιά και την άνοδο, μαθηματικά πλέον απειλείται και η πρωτοκαθεδρία του, που φαινόταν σχεδόν «καπαρωμένη» όλη την φετινή αγωνιστική περίοδο...
Στην Ραχώνα λοιπόν την περασμένη Κυριακή, την 3η αγωνιστική των play off, έμελλε να σπάσει το αήττητο του Μεγάλου Αλέξανδρου Ν.Πέλλας, που είχε και τις απουσίες του και λόγω τιμωριών από το προηγούμενο επεισοδιακό ντέρμπι στο Δυτικό, αν και για το πλούσιο ρόστερ του, αυτό δεν μπορεί να αποτελεί βάσιμη δικαιολογία. Οι φιλοξενούμενοι αν και μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι παίρνοντας με το καλημέρα προβάδισμα στο σκορ (Τσαρτσαράκης 2'), ενώ είχαν και καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα αρκετές χαμένες ευκαιρίες, η αστοχία και οι κακές τελικές επιλογές δεν τους επέτρεψαν να διεκδικήσουν ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα. Οι γηπεδούχοι αρκετά πειθαρχημένοι και με μεγάλη προσπάθεια, κατάφεραν από το πρώτο ημίχρονο κιόλας να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση (Παρασχάκης 15', 35') και να φτάσουν μ' ένα ακόμη τέρμα στο δεύτερο ημίχρονο (Παρασχάκης 70') στην κατάκτηση της νίκης, διατηρώντας τις μαθηματικές ελπίδες τους για την διεκδίκηση της δεύτερης προνομιούχου υπό προϋποθέσεις, θέσης, έστω κι αν ξεκίνησαν ατυχώς τα play off με δύο ήττες, που σε περίπτωση θετικών αποτελεσμάτων, αυτά θα τους έκαναν ρεαλιστικά πιο φιλόδοξους. Την επόμενη αγωνιστική η Νέα Πέλλα φιλοξενείται στον Άγιο Λουκά, ενώ η Ραχώνα στο Δυτικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: