Τετάρτη 5 Απριλίου 2023

Δεν κατεβαίνει στο επόμενο ματς ομάδα Γ’ Εθνικής

Την απόφαση να μην μεταβεί στην Μυτιλήνη για το παιχνίδι με τον Αιολικό που ήταν προγραμματισμένο για το ερχόμενο Σάββατο (24η αγωνιστική), πήραν οι άνθρωποι του Πάτραι, που έστειλαν και το σχετικό έγγραφο στην ΕΠΟ.
Η ανακοίνωση του ΑΠΣ Πάτραι:
Κύριοι της ΕΠΟ και των αρμόδιων επιτροπών:
Ως θεατές σε ένα θέατρο του παραλόγου, παρακολουθούμε από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου, τον εμπαιγμό των ομάδων της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.
- Είχατε υποσχεθεί, μετά την κοινή ανακοίνωση-διαμαρτυρία ομάδων της Δυτικής Ελλάδος και της Πελοποννήσου, ότι θα καλύψετε τα έξοδα των πολυδάπανων μετακινήσεων μας στα νησιά, αφού επιλέξατε να μας τοποθετήσατε σε έναν όμιλο που απαιτεί έξοδα δεκάδων χιλιάδων ευρώ, ενώ γνωρίζετε ότι οι περισσότερες ομάδες αδυνατούν να ανταπεξέλθουν. Ο ίδιος ο πρόεδρος της ΕΠΟ, στη συνάντησή που είχαμε στο γραφείο του, δεσμεύτηκε πως τα αιτήματά μας θα ικανοποιηθούν.
- Ωστόσο παρά τις αντιρρήσεις μας, και τα τεράστια κόστη, σκεπτόμενοι ότι θα ήταν άδικο για τους αθλητές μας, αλλά και τους ανθρώπους που μας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια από το υστέρημα τους, συμμετείχαμε εν τέλει στο πρωτάθλημα.
Ο κόμπος έφτασε στο χτένι, από τις ανεκπλήρωτες υποσχέσεις σας, καθώς φαίνεται ότι η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, έχει άλλες ενασχολήσεις, θεωρώντας περιττή ίσως, την στήριξη και ενίσχυση του ερασιτεχνικού αθλητισμού.
Η ομάδα μας, δηλώνει στους φιλάθλους μας, ότι κάτω από τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί, αδυνατεί να ταξιδέψει και να αγωνιστεί το προσεχές Σάββατο 8 Απριλίου στη Μυτιλήνη με τον Αιολικό, την ώρα που το συνολικό κόστος του ταξιδιού, ξεπερνά τις 7.500 ευρώ.
Για ένα, όμως, πρέπει να σας διαβεβαιώσουμε: Στα ίδια μέρη… θα ξαναβρεθούμε. Ελπίζουμε και ευχόμαστε κάτω από καλύτερες συνθήκες, για όλους, με σεβασμό στις αξίες του αθλητισμού και του «ευ αγωνίζεσθαι».

Πηγή: mikriliga.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: