Τετάρτη 12 Απριλίου 2023

Η βαθμολογία της Α' Ερασιτεχνικής μετά την δικαίωση της έφεσης του Άρη Αθύρων

Από χθες ήδη είναι γνωστή η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, που δικαιώνει τελικά τον Άρη Αθύρων και του επιστρέφει τους βαθμούς (10+3 βαθμούς) μαζί με το χρηματικό πρόστιμο (200€), από την ποινή που του επιβλήθηκε «πρωτόδικα» από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Πέλλας, μετά από την ένσταση πλαστοπροσωπίας του Άρη Προφήτη Ηλία στο μεταξύ τους παιχνίδι στα Άθυρα για την 18η αγωνιστική της Α' Ερασιτεχνικής.
Η κατάσταση που διαμορφώνεται πλέον στην βαθμολογία, περιπλέκει ακόμη περισσότερο τα πράγματα στα χαμηλά βαθμολογικά πατώματα και βάζει σε μπελάδες κι άλλες ομάδες, που μέχρι πρότινος αισθάνονταν σχετικά πιο ασφαλείς. Υπάρχει και στα ψηλότερα βαθμολογικά πατώματα και η μάχη των μνηστήρων της 3ης θέσης που κατά κάποιον επηρεάζεται, όπου έστω και μαθηματικά και έμμεσα, ο Άρης Προφήτη Ηλία, ήταν ένας απ' αυτούς. Κι όλα αυτά πάντα και σε άμεση εξάρτηση με τις αγωνιστικές εξελίξεις στο πρωτάθλημα της Α1 Ερασιτεχνικής και την άνοδο ή όχι στην Γ' Εθνική του εκπροσώπου του νομού μας, αλλά κυρίως μ' αυτές του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής, με τον Εδεσσαϊκό να βρίσκεται σε πολύ δυσχερή θέση και να συμπαρασύρει μαζί του στον «γκρεμό» με την πιθανότητα πτώσης του στα τοπικά, ομάδες της Α1 και Α' Ερασιτεχνικής. Ας μην αναφερθούμε και στο τραγικό μαθηματικό σενάριο πιθανής πτώσης και της έτερης ομάδας «μας», του Κεραυνού Αγγελοχωρίου, γιατί θα χαθεί κυριολεκτικά η μπάλα και στις δύο κατηγορίες!
Δείτε τι ισχύει για άνοδο και υποβιβασμό στο πρωτάθλημα της Α' Ερασιτεχνικής βάση της προκήρυξης της ΕΠΣ Πέλλας και την βαθμολογία όπως αυτή διαμορφώθηκε μετά την απόφαση δικαίωσης του Άρη Αθύρων, λίγες ώρες πριν την διεξαγωγή της εμβόλιμης 22ης αγωνιστικής:

Δεν υπάρχουν σχόλια: