Σάββατο 8 Απριλίου 2023

Απίθανες δηλώσεις Αυγενάκη: «Δε μπορεί κάθε χωριό να έχει και γήπεδο»!

Σε μια απίστευτη δήλωση που θα συζητηθεί προέβη ο Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος κατά την επίσκεψή του στην Πρέβεζα τόνισε πως δεν μπορεί κάθε χωριό να έχει και δικό του γήπεδο!
Ακόμα ένα... highlight στην καριέρα του ως Υφυπουργός Αθλητισμού κατέγραψε ο Λευτέρης Αυγενάκης: λίγες ώρες μετά την «επιτυχία» του με το ΟΑΚΑ ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας παρέστη σε συνάντηση με παράγοντες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.
Εκεί, φανερά εκνευρισμένος όπως αναφέρει και το atpreveza.gr, δήλωσε μέσες-άκρες ότι δε γίνεται το κάθε χωριό να έχει γήπεδο!
Είναι γνωστή στο πανελλήνιο η μεγάλη κόντρα ανάμεσα στον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και την ΕΠΟ και συνάμα με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Μην κρυβόμαστε, έχουμε περισσότερα ποδοσφαιρικά γήπεδα από ότι σωματεία στη χώρα μας. Γιατί τότε είχε καλλιεργηθεί ένα κουσούρι, κάθε χωριό και γήπεδο ποδοσφαιρικό γιατί έτσι καλλιεργούμε τον αθλητισμό. Όχι! Έτσι καλλιεργούμε ένα εύκολο πράγμα που λέγεται ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, που ο καθένας μας έχει μία ποδοσφαιρική ομάδα και βλέπει τον εαυτό του ως μεγαλοπαράγοντα και το γήπεδό του ως το Γουέμπλεϊ, όπου δεν μπορεί να μπει καμία άλλη ομάδα. Όχι!».

Πηγή: sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: