Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Ακαδημία Κρύας Βρύσης - Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας (0-1)0-4

    Εύκολο απόγευμα είχε ο Μ.Α. σήμερα στην Κρύα Βρύση και επιβλήθηκε της τοπικής Ακαδημίας με 0-4. Χωρίς να πιάσει καλή απόδοση ο Μ.Α. ήταν ο κυρίαρχος του παιχνιδιού από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, με την Ακαδημία να παρουσιάζει πολύ κακή εικόνα και δικαιωματικά να παίρνει τον τίτλο της χειρότερης ομάδας που αντιμετωπίσαμε μέχρι στιγμής.
    Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς αφού πριν συμπληρωθεί το πρώτο 5λεπτο, ο Μ.Α. κατάφερε να ανοίξει το σκορ με ένα πολύ ωραίο γκολ του Κηλίκη. Όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη σχεδόν για όλο το πρώτο ημίχρονο με αδιακιολόγητο εκνευρισμό και κακή κυκλοφορία, πλην ενός καλού 10λέπτου μετά το πρώτο 20λεπτο της αναμέτρησης, όταν ο Μ.Α. πίεσε παίζοντας στρωτό ποδόσφαιρο και το τερματοφύλακα των γηπεδούχων Καρακούτση να κράταει με σωτήριες επεμβάσεις το 0-1 σε τρεις περιπτώσεις και λίγο νωρίτερα ο κεραυνός του Μπρατσούδη να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι με την μπάλα στην επαναφορά ίσως και να περνάει την γραμμή του τέρματος. Οι γηπεδούχοι έδειχναν ανήμποροι να αντιδράσουν και δεν απείλησαν σχεδόν καθόλου το τέρμα του Πόπη. Έτσι το ημίχρονο τελείωσε με το φτωχό 0-1.
    Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μ.Α. ξεκίνησε με το ίδιο κακό πρόσωπο που τελείωσε και το πρώτο ημίχρονο. Αποτέλεσμα να επισκεφθεί για πρώτη φορά την αντίπαλη περιοχή με την συμπλήρωση του πρώτου 15λεπτου του δευτέρου ημιχρόνου. Η Ακαδημία σ' αυτό το διάστημα έκανε μια προσπάθεια να δημιουργήσει κινδύνους αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει. Το δεύτερο γκολ από τον Κηλίκη με ωραία κεφαλιά ύστερα από εξαιρετική ομαδική πρσπάθεια, έδωσε πρόωρο τέλος στον αγώνα με την συμπλήρωση μια ώρας, έστω κι αν λίγο μετά σε τραγικό λάθος της άμυνας της Πέλλας χρειάστηκε η σωτήρια απόκρουση του Πόπη σε τετ α τετ των γηπεδούχων, που ήταν ίσως και η μοναδική ουσιαστική απειλή που κατάφεραν σήμερα. Η Ακαδημία στην συνέχεια παραδόθηκε στην κυριολεξία αφού έδειξε «βαριά» και αγύμναστη συν τοις άλλοις, με την Πέλλα σε κάθε επίθεση σχεδόν να δημιουργεί προυποθέσεις για γκολ. Πράγμα που κατάφερε δύο φορές ακόμη με τον Γάκη με ωραίες εκτελέσεις, ενώ και λίγο πριν το τέλος από ατομική προσπάθεια του Μπιγλυκούδη από αριστερά και ωραία σέντρα στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας, ο Γάκης σημάδεψε το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Καρακούτση . Έτσι το τελικό σκορ 0-4, ίσως δείχνει μια εικόνα και λίγη από την διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων σήμερα μέσα στο γήπεδο.
    Κορυφαίος της αναμέτρησης ο Τσιβελέκης, ενώ τον ακολούθησαν σε απόδοση οι Κηλίκης, Χαρμάνας. Θετική και η παρουσία του Μπιγλυκούδη όσο αγωνίσθηκε στο δεύτερο ημίχρονο.
Σε κακή μέρα το διαιτητικό τρίο, σ' ένα εύκολο παιχνίδι.
Η σύνθεση: Πόπης, Κούμπους, Κορόνας Τανταλίδης, Στάγκος, Μπρατσούδης(Μπουράκης), Καραμούζας(Μπιγλυκούδης), Χαρμάνας, Γάκης, Τσιβελέκης, Κηλίκης(Κυργιαφίνης).

-Μέ ένα τέταρτο καθυστέρηση ξεκίνησε η αναμέτρηση, λόγω της καθυστερημένης άφιξης του ενός βοηθού.
-Όσο πάθος είχε ο πάγκος των γηπεδούχων που δέχθηκε πολλές «ήπιες»  παρατηρήσεις από τον κ. Σιδηρόπουλο, τόσο πάθος έλειπε από την ομάδα της Ακαδημίας στον αγωνιστικό χώρο.
-Αποβολή λίγο πριν το τέλος του γυμναστή της ομάδας μας κ. Καρακάση για διαμαρτυρία.
-Η πολλή μουρμούρα της εξέδρας επέδρασε αρνητικά στην απόδοση των νεαρών παικτών της ομάδας μας χωρίς να ευθύνεται βέβαια μόνο αυτή.
-Καλή και ήρεμη ποδοσφαιρικά ατμόσφαιρα στις εξέδρες του γηπέδου εκτός από μεμονωμένα «γαλλικά» από ορισμένους, παρά την κακή απόδοση της διαιτητικής τριπλέτας σε ένα πολύ εύκολο παιχνίδι.
-Αν και ανακατασκευασμένος ο αγωνιστικός χώρος δεν έδειχνε σε καλή κατάσταση.
-Οι μπάλες που χρησιμοποιήθηκαν σήμερα στο παιχνίδι, ήταν και λίγες και ακατάλληλες για ποδοσφαιρικούς αγώνες.
-Εξέτισε ο Καμπούρης την ποινή της μια αγωνιστικής σήμερα και επιστρέφει.
-Την επόμενη αγωνιστική ημέρα Σάββατο, ο Μ.Α. φιλοξενεί τον Εδεσσαϊκό.






Δεν υπάρχουν σχόλια: