Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Η βαθμολογία στην Α1 (8η αγωνιστική)

   Πέλλα και Ν.Μυλότοπος ίσως λύσουν τις «διαφορές» τους(βαθμολογικές) την επόμενη αγωνιστική στο μεταξύ τους ντέρμπι στην έδρα του δεύτερου, αποκτώντας πλεονέκτημα για τον άτυπο τίτλο του «πρωταθλητή χειμώνα» και την εξέλιξη του πρωταθλήματος γενικότερα. Το Ριζάρι δείχνει ικανό για πολλά και δεν είναι καθόλου τυχαία η θέση του στον βαθμολογικό πίνακα. Η Όρμα εκπλήσσει ευχάριστα, με την κυνικότητα και την προσαρμογή της στην κατηγορία, έχοντας καταφέρει να βρεθεί στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Ο Προφήτης Ηλίας μετά τις απανωτές «σφαλιάρες», χρειάζεται ηρεμία και προσπάθεια για να επανέλθει και να δείξει τις πραγματικές του δυνατότητες. Κρύα Βρύση, Καλή και Εξαπλάτανος απογοητεύουν και αναμένεται δύσκολη η συνέχεια με το άγχος και την απογοήτευση να αποτελούν επιπλέον ανασταλτικούς παράγοντες για ανάκαμψη. Η βαθμολογία της Α1 όπως θα έπρεπε να είναι με βάση τα κριτήρια που εφαρμόζονται στα περισσότερα από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου, αφού τα κριτήρια της Ε.Π.Σ. θα είναι «ανίσχυρα» μέχρι και την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, για να υποδείξουν τις ακριβείς θέσεις των ομάδων στον βαθμολογικό πίνακα  Κι αυτό γιατί στην Ε.Π.Σ. Πέλλας ισχύει ότι σε περίπτωση ισοβαθμίας δύο ή περισσοτέρων ομάδων καλύτερη θέση στο βαθμολογικό πίνακα καταλαμβάνει η ομάδα που έχει καλύτερο συντελεστή στους μεταξύ τους αγώνες (άρθρο 20 του Κ.Α.Π.). Δείτε την βαθμολογία της Α1:

Η βαθμολογία της Α1 ερασιτεχνικής (8η αγωνιστική)
ΟΜΑΔΕΣ
ΒΑΘΜΟΙ
ΤΕΡΜΑΤΑ
ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ
Μ.Α. Ν.ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ*
20
17-2
PLAY OFF
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΕΛΛΑΣ*
20
16-3
PLAY OFF
ΔΟΞΑ ΜΑΝΔΑΛΟΥ
15
14-8
PLAY OFF
Μ.Α. Ν.ΠΕΛΛΑΣ*
14
16-8
PLAY OFF
Μ.Α. ΟΡΜΑΣ
14
10-6

ΑΡΗΣ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ*
12
9-14

ΟΡΦΕΑΣ ΡΙΖΑΡΙΟΥ*
12
17-12

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ
11
11-8

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ*
11
16-15

ΠΑΟΚ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
7
8-13
PLAY OUT
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΙΔΑΣ
6
8-16
PLAY OUT
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ*
5
5-15
PLAY OUT
ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΨΑΛΟΥ
2
9-16
PLAY OUT
ΔΟΞΑ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ
2
7-15
RELEGATION
ΝΙΚΗ ΚΑΛΗΣ
0
3-15
RELEGATION
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΙΣΟΒΑΘΜΙΑΣ ΟΜΑΔΩΝ, ΥΠΕΡΙΣΧΥΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ
Ο ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΨΑΛΟΥ 
ΕΧΕΙ -5 ΒΑΘΜΟΥΣ
 ΑΠΟ ΠΕΡΣΙΝΗ ΠΟΙΝΗ
ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ (*) ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ
 ΤΟ ΡΕΠΟ ΤΟΥΣ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΟΡΜΑΣ;;;ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ;ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ;ΠΟΙΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ;ΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ -ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Πέτρος Κάνος είπε...

Λίγα πράγματα γνωρίζουμε δυστυχώς. Έχει κάνει καλές μεταγραφές με ποδοσφαιριστές από ομάδες της περιοχής της Αλμωπίας. Προπονητής είναι ο Μάκης Δεμίρης, περσινός του Εξαπλατάνου.

Πέτρος Κάνος είπε...

Έχει πάρει και δύο ναερούς, τον έναν από τους U20 του Άρη Μπαγκής νομίζω λέγεται, κι έναν από τους U17 του Ατρομήτου Αθηνών που ονομάζεται Αβραμίδης. Προφανώς πρόκειται για ποδοσφαιριστές της περιοχής, που δοκιμασαν την τύχη τους στα φυτώρια της Σούπερλιγκα.