Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Το «μοναστήρι» νάναι καλά...

    Χρέη υπηρεσιακού τεχνικού μέχρι την εξεύρεση μόνιμης λύσης αναλάμβανει ο Μάνος Καρακάσης, μέχρι πρότινος συνεργάτης του κ. Κιούρκα, γυμναστής της ομάδας μας και βασικός συντελεστής στην φετινή πορεία της.
     Αύριο η προπόνηση της ομάδας θα γίνει κανονικά την καθορισμένη ώρα, κάτω από τις οδηγίες του. Πιθανότατα θα καθίσει στον πάγκο κοουτσάροντας και στο σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας με την Ν.Πέλλα. Η διοίκηση ήδη έχει αρχίσει τις διερευνητικές και με «σύμμαχο» τον χρόνο, αναζητά την καλύτερη δυνατή περίπτωση, που να συνάδει με την φιλοσοφία του συλλόγου και θα βοηθήσει στην επίτευξη των υψηλών στόχων του.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί έφυγε τελικά ο Κιούρκας; Γιατί δεν το λέτε, τόσο σημαντικό είναι πια;

Πέτρος Κάνος είπε...

"Δεν άντεχε την πίεση", αυτή είναι η επίσημη δικαιολογία της απόφασής του.

Ανώνυμος είπε...

κατάφερε πολύ καλά αποτελεσματα μέχρι τώρα παντως.Καποιοι παραγοντες με ελαχιστη εμπειρία από αληθινή γνώση του ποδοσφαίρου θα πρέπει να καταλάβουν ότι μιλάμε για ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.Στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο κάνεις χομπυ και διασκέδαση.Αν θέλεις υψηλούς στόχους ονόμασε την ομάδα σου εταιρεία και βρες κεφάλαια για επαγγελματισμό.

Πέτρος Κάνος είπε...

Κανείς δεν διαφωνεί και όλοι αναγνωρίζουν την προσφορά του Στέργιου και τον χαρακτήρα του. Σαν φίλος ήρθε και σας φίλος έφυγε. Δεν υπάρχει καμία μομφή εις βάρος του. Όταν μιλώ για υψηλούς στόχους δεν εννοώ chl και eul... Αναφέρομαι στα ποδοσφαιρικά «απωθημένα» της Πέλλας που είναι εφικτά: το κύπελλο, την άνοδο στην Δ' και την προώθηση νέων ποδοσφαιριστών που έχουν φιλοδοξίες και τίποτα παραπάνω. Αν δεν μπορούμε και δεν πρέπει να έχουμε τέτοιους στόχους. ποιός ο ρόλος συμμετοχής μας στα τοπικά πρωτααθλήματα. Θα μαζευόμασταν κάθε ΣΚ στο γήπεδο και τα 5Χ5 και θα παίζαμε μεταξύ μας για να κάνουμε το χόμπι μας. Κανείς δεν διαφωνεί πιστεύω μαζί σου, ότι είναι και συνδυασμός χόμπυ και διασκέδασης... Άλλωστε οι πιο πολλοί που ασχολούνται παραγοντικά με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, είναι περισσότερο χαμένοι παρά κερδισμένοι. Το κάνουν από αγάπη και στήριξη χωρίς ιδιαίτερες βλέψεις για κάτι άλλο...

Ανώνυμος είπε...

Παλλικάρι 5:32

έχεις κάνεις παράγοντας ή κάτι τέτοιο;
Αν ναι, τότε πήγαινε κοντά τους.
Αν όχι, τότε πρέπει επιγόντως να βάλεις NOVA.

Ανώνυμος είπε...

πιο ψηλά από δω ποιός να μας πάει ?

Πέτρος Κάνος είπε...

Το σίγουρο είναι ότι πολλοί μπορούν παρακάτω. Όμως θέλουμε έναν ικανό και φιλόδοξο που θα καταφέρει να μας κρατήσει εκεί παίζοντας ταυτόχρονα καλό ποδόσφαιρο. Δεν είναι αυτοσκοπός, αλλά ρεαλιστικός στόχος και προσδοκία.

Ανώνυμος είπε...

otan eisai se mia omada me megales filodoksies kai megales blepseis, tote enas megalos proponitis sfygi to stomaxi tou kai akouei ta panta... oi piesi einai megali kai eidika se mia omada san tin pella , pou einai kai proti stin bathmologia. ayto pou ekane o k. kiourkas paei na pei oti den antexei na einai se mia omada me megales blepseis kai to apedikse apo monos tou, kai eithele na paretithi polu poio prin apo oti ematha. elpizw na katalabate oti den kanei gia tin pella oi gia opoia omada kanei protathlitismo enas tetois proponitis