Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Ο ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ!

      Όπως σε κάθε αθλητική εκδήλωση έτσι και σε αυτή , του γύρου της πόλης των Γιαννιτσών, το 3o Γυμνάσιο Γιαννιτσών βροντοφώναξε "παρών "!...
Έτσι την Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου και στις 12 το μεσημέρι η αντιπροσωπευτική ποδηλατική ομάδα  του σχολείου έλαβε θέση στην εκκίνηση της ποδηλατοδρομίας μαζί με άλλα, εκατοντάδες παιδιά από όλα τα σχολεία της πόλης...
Η διαδρομή που διανύθηκε ήταν πεζόδρομος-πλατεία Γκόνου Γιώτα- 20ης Οκτωβρίου-Κων/νίδη- Δ. και Μ. Παπαδοπούλου-Αγ. Γεωργίου-Στράντζης-Βενιζέλου. Ο γύρος της πόλης δεν είχε αγωνιστικό χαρακτήρα και στον τερματισμό έγιναν και τα εγκαίνια του 1ου χώρου στάθμευσης ποδηλάτων από τον δήμαρχο Γιαννιτσών κο. Στάμκο Γρηγόριο.
Το 3ο Γυμνάσιο  χειροκροτήθηκε από όλους τους συμπολίτες μας γιατί ποδηλατοδρόμησε συγκροτημένα και με ενθουσιασμό.
Αξιοσημείωτο ήταν και το γεγονός ότι το σχολείο  ήταν ίσως το μοναδικό που συνοδεύτηκε από δύο συνοδούς καθηγητές ποδηλάτες τον κο. Σερέτη Θεολόγο ( γυμναστή )και τον κο. Βουτσά Χαράλαμπο (μαθηματικό και μαραθωνοδρόμο ), γεγονός που σχολιάστηκε θετικά από όλους!!!
Τέλος ,στον τερματισμό μοιράστηκαν αναμνηστικά διπλώματα σε όλα τα παιδιά...
Το μόνο πάντως που έκανε αλγεινή εντύπωση ήταν η αδυναμία της τροχαίας:δημοτικής αστυνομίας:διοργανωτών:...δεν ξέρουμε, να κλείσουν για λιγάκι τους αντίστοιχους δρόμους, με αποτέλεσμα αυτοκίνητα να παρεισφρύσουν στους ποδηλάτες , παιδιά να ποδηλατούν και στο αντίθετο ρεύμα να υπάρχουν αυτοκίνητα, μηχανάκια, φορτηγά,...κλπ..με τεράστιο κίνδυνο για τους μαθητές!
Ευτυχώς δεν είχαμε ατύχημα!...
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ  ΣΕ  ΟΛΟΥΣ!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: