Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Ξεκίνησε προετοιμασία ο Βουκεφάλας


      Επίσημη πρώτη για τον Α.Ο.Π. Βουκεφάλα σήμερα στις 21:00' υπό το φως των προβληματικών προβολέων και του φεγγαριού, στις ποδοσφαιρικές γηπεδικές εγκαταστάσεις του δημοτικού γηπέδου Πέλλας. Καλό προπονητή, ικανό ρόστερ, τον πρόεδρο πάντα κοντά, στήριξη και αγάπη από τον κόσμο, έχει όλα τα φόντα φέτος η ομάδα για μια καλή πορεία. Αφού έγινε η πρώτη γνωριμία, ο κόουτς ενημέρωσε τους καλαθοσφαιριστές για το πλάνο της προετοιμασίας και το πρόγραμμα της προπόνησης. Το μόνο μελανό σημείο της έναρξης της προετοιμασίας, ήταν η παντελής απουσία σύσσωμου του Δ.Σ.(εκτός του πανταχού παρόντα προέδρου που έτρεχε μόνος για όλα!), παρά το «κατάλληλο» της ώρας. Καλή αρχή λοιπόν, με υγεία πάνω απ' όλα και ευόδωση όλων των στόχων της ομάδας.



5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ηΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΟΣ ΑΠΟΥ ΣΑ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΓΡΑΦΩΝ ΤΟ ΑΡΘΡΟ.ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ.ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΗΣ ΑΜΑΘΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΦΛΩΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ.ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ ΒΟΥΚΕΦΑΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ 'ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ'

Πέτρος Κάνος είπε...

Εκτός από τον πρόεδρο Βασίλη Τζιουβάρα, στο γήπεδο δεν υπήρχε(δικαιολογημένα ή αδικαιολόγητα δεν με αφορά) άλλος άνθρωπος της διοίκησης στην επίσημη πρώτη της ομάδας, δυστυχώς ούτε για ένα 1 λεπτο να ευχηθεί καλή χρονιά... Συγκεντρώθηκαν οι παίκτες, ο προπονητής, ο πρόεδρος στην προκαθορισμένη ώρα έναρξης (21:00') και δεν υπήρχε κανείς άλλος στο γήπεδο. Αν ήρθε κάποιος στην διάρκεια ή στο τέλος ως guest star, δεν εχει να κάνει μ' αυτό που γράφω σσε άπταιστα ελληνικά "Το μόνο μελανό σημείο της έναρξης της προετοιμασίας, ήταν η παντελής απουσία σύσσωμου του Δ.Σ.(εκτός του πανταχού παρόντα προέδρου που έτρεχε μόνος για όλα!), παρά το «κατάλληλο» της ώρας."
Δεν μου τόπε κανείς, ήμουν εκεί. Δεν το φαντάστηκα και δεν το υπέθεσα. Αυτό είδα, αυτό έγραψα. Άρα τα περί ημιμάθειας και αμάθειας μάλλον δεν αγγίζουν εμένα.
Όσο για την υπογραφή, μάλλον δεν την έχεις προσέξει, όπου βρίσκεται μονίμως «φαρδιά πλατιά» στο κάτω δεξιό μέρος του blog και «συνοδεύει» οτιδήποτε γράφεται εδώ μέσα ανυπόγραφα, ενώ «ευθύνεται» άμεσα και για ότι ανεβαίνει ως αναδημοσιεύση, εικόνα, βίντεο, gadgets, link κτλ.

Πέτρος Κάνος είπε...

Εκτός από την μόνιμη υπογραφή που σου ανέφερα, υπάρχει κι αυτή κάτω από κάθε ανάρτηση. Επίσης στην σελίδα επικοινωνίας, μόνο πρόσκληση σε γεύμα δεν κάνω...