Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Φιλικός αγώνας: Πέλλα (Β') - Αναγέννηση Γ. Β' (1-2)1-5

     Φιλική ήττα για την ομάδα μας σήμερα από την πολύ καλύτερη Αναγέννηση Γιαννιτσών Β' με τελικό σκορ 1-5 και το ημίχρονο να τελειώνει με 1-2. Το γκολ της ομάδας μας πέτυχε ο Τουλγαρίδης με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, μετά από  ωραία ενέργεια και πάσα του Μπιγλυκούδη. Αγωνίσθηκαν κυρίως παιδιά με λίγο ή καθόλου χρόνο συμμετοχής στις επίσημες φετινές υποχρεώσεις της ομάδας και ο κ. Κιούρκας έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα. Στα λίγα καλά αξιοσημείωτα, οι πολύ καλές εκτελέσεις κόρνερ από τον Βλαϊκούδη και η απόκρουση του Σαραφίδη σε εκτέλεση πέναλτι των φιλοξενουμένων στο δεύτερο ημίχρονο, που διατήρησε το απαραβίαστο της εστίας του από το σημείο του πέναλτι για 4ο συνεχόμενο παιχνίδι σε ισάριθμες εκτελέσεις! Η ομάδα της Αναγέννησης άφησε άριστες εντυπώσεις. Καλή η διαιτησία του κ. Γιάγκου και των βοηθών, που διαιτητεύσαν αφιλοκερδώς.
Αγωνίσθηκαν: Πόπης, Βογιατζής, Γιαβάσης, Στάγκος, Τουλγαρίδης, Μπουράκης, Δεληλάμπου, Βλαϊκούδης, Μπιγλυκούδης, Κυργιαφίνης, Σαραφίδης, Στεφίδης.









1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πολυ καλο παιχνιδι. Αποκομισαμε αρκετες εμπειριες καθως η Β' ομαδα της Αναγεννησης Γιαννιτσων ειναι μια πολυ προπονημενη ομαδα, με αρκετες ωρες σκληρης δουλειας στην πλατη, πραγμα το οποιο ηταν φανερο. Πρεπει να γινονται τετοια παιχνιδια για να βλεπουμε τις ελειψεις μας και να γινομαστε καλυτεροι. Το σκορ ηταν αναμενομενο αν και μπορουσαμε να τα παμε καλυτερα. Το παθημα να μας γινετε μαθημα και συνεχιζουμε. Συγχαρητηρια σε ολους. Καλη συνεχεια στην Αναγεννηση Γιαννιτσων και στον Μεγα Αλεξανδρο Πελλας.