Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Ο Γ.Σαρρής νέος πρόεδρος της ΕΠΟ

    Ο κ. Γιώργος Σαρρής εξελέγη νέος πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, στην αρχαιρεσιακή γενική συνέλευση των Ενώσεων μελών της Ομοσπονδίας. Ο κ. Σαρρής έλαβε 37 ψήφους έναντι 20 που πήρε ο κ. Βασίλης Γκαγκάτσης. 
    Ο κ. Γιώργος Σαρρής μετά την εκλογή του στη θέση του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας στην αρχαιρεσιακή γενική συνέλευση των Ενώσεων μελών της ΕΠΟ, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Το Ελληνικό Ποδόσφαιρο αποφάσισε με το σημερινό εκλογικό αποτέλεσμα να κινηθεί προς το μέλλον.
Η νέα διοίκηση αντιλαμβάνεται πλήρως τις δυσκολίες μιας περιόδου στην οποία το άθλημα υποφέρει, όπως και η ελληνική κοινωνία. Είναι, όμως, έτοιμη να εγγυηθεί, σε συνεργασία με όλους τους ελληνικούς φορείς και προς όλες τις κατευθύνσεις, την πλήρη εφαρμογή των κανονισμών, χωρίς εκπτώσεις και παρεμβάσεις και να εργαστεί σκληρά για την αναβάθμιση του ποδοσφαίρου με σχέδιο και όραμα για την επόμενη μέρα.
Κλειδί της επιτυχίας θα είναι η άριστη συνεργασία της ποδοσφαιρικής οικογένειας, η συλλογική διοίκηση της Ομοσπονδίας και η ανάπτυξη σταθερά καλών σχέσεων με την πολιτεία, έτσι ώστε το αυτοδιοίκητο να λάβει το χαρακτήρα που θα βοηθήσει αποτελεσματικά στην πρόοδο του ποδοσφαίρου.
Ευχαριστώ όλες τις Ενώσεις που πήραν μέρος στην εκλογική διαδικασία, ανεξάρτητα με το αν μας ψήφισαν ή όχι. Απέναντι σε όλους η νέα διοίκηση θα σταθεί με το ίδιο ενδιαφέρον και την ίδια επιθυμία για προσφορά».

   Η παρακμή του ελληνικού ποδοσφαίρου συνεχίζεται με ταχύτατους ρυθμούς και όπως φαίνεται, ο Μεσαίωνας που βιώνει το άθλημα στη χώρα μας, δεν έχει τελειωμό.
Μετά την ανάληψη της προεδρίας της Superleague από τον υπάλληλο του Βαγγέλη Μαρινάκη, Γιάννη Μώραλη, εξελέγη νέος πρόεδρος της ΕΠΟ ο εκλεκτός του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, Γιώργος Σαρρής.
    Το συγκεκριμένο δίδυμο εγγυάται ότι οι ποδοσφαιρικές αρχές της Ελλάδας θα λειτουργήσουν ως παραμάγαζα του Βαγγέλη, θα εκτελούν τις διαταγές του και θα υλοποιούν τις επιθυμίες του...
    Καληνύχτα, ελληνικό ποδόσφαιρο...
  Το θέμα είναι τώρα και τι μέλλει γενέσθαι στις ενώσεις που δεν στήριξαν τον νεοκλεγέντα πρόεδρο, όπως η Ε.Π.Σ. Πέλλας. Όπως και το θέμα που προέκυψε πρόσφατα και με τον κ. Λάζαρο Πολατιάν, που στοίχισε την αποπομπή του από την επιτροπή διαιτησίας. Μάλλον άνοιξαν νέα κεφάλαια στην πολύπαθη Ένωση Πέλλας και δεν ξέρουμε ακόμα πως θα εξελιχθούν και πως θα κλείσουν. Αναμένονται εξελίξεις σίγουρα, αλλά θα περιμένουμε να δούμε αν αυτές είναι ραγδαίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: