Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Έγκριση πρόσληψης πεντακοσίων (500) ατόμων διαφόρων ειδικοτήτων σε Υπηρεσίες του ΥΠ.ΠΟ.Α. - Δέκα(10) για την ΙΖ' ΕΠΚΑ

Με υπουργική απόφαση στο ΥΠΠΟΑ εγκρίνεται η πρόσληψη πεντακοσίων(500) ατόμων διαφόρων ειδικοτήτων (ΔΕ Ημερησίων Φυλάκων, ΔΕ Νυχτοφυλάκων και ΥΕ Καθαριστών), με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, χρονικής διάρκειας έως τέσσερις (4) μήνες, προκειμένου να καλυφθούν επείγουσες και επιτακτικές ανάγκες, των Υπηρεσιών του Υπουργείου Πολιτισμού στις Περιφερειακές και Ειδικές Περιφερειακές Υπηρεσίες της Γενικής Διεύθυνσης Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Για την ΙΖ' ΕΠΚΑ συγκεκριμένα, εγκρίνεται η πρόσληψη έξι(6) ΔΕ Ημερήσιων Φυλάκων, δύο(2) ΔΕ Νυκτοφυλάκων και δύο(2) ΥΕ Καθαριστών.
Οι προσλήψεις του εν λόγω προσωπικού, στις ανωτέρω Υπηρεσίες αρμοδιότητας της Γενικής Διεύθυνσης Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς, του υπουργείου Πολιτισμού θα γίνει με τις διαδικασίες που ακολουθούνται για την πρόσληψη εποχικού προσωπικού ΣΟΧ με την επίβλεψη του ΑΣΕΠ. 
Επίσης για το εν λόγω προσωπικό που θα προσληφθεί εγκρίνεται με την υπουργική απόφαση η απασχόληση με αμοιβή κατά τις Κυριακές, αργίες και λοιπές εξαιρέσιμες ημέρες καθώς και η εργασία πέραν του πενθημέρου, που εμπίπτουν στο χρονικό διάστημα της σύμβασης.

Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για διαβάστε ολόκληρη την απόφαση:

Δεν υπάρχουν σχόλια: