Αυτός είναι ο μοναδικός λόγος που έχουν βαλθεί να πουλήσουν ό,τι υπάρχει και δεν υπάρχει σε αυτόν τον τόπο. Και δεν είναι άλλος από την προστασία της πατρίδος από την κομμουνιστική λαίλαπα που πλησιάζει. Από το να πέσουν στα χέρια των αναρχοκομμουνιστών, καλύτερα στα χέρια της υγιούς επιχειρηματικότητας, σκέφτηκαν εκεί στην Καραγεώργη Σερβίας και τα βγάζουν όλα στο σφυρί. Από το να τα πάρουν αυτοί οι απάτριδες, καλύτερα σου λέει να τα πάρει κανένας δικός μας άνθρωπος, να μας έχει και υποχρέωση αύριο αν βρεθούμε κι εμείς σε μια στιγμή ανάγκης.
Έτσι λοιπόν αποφάσισαν πως, εκτός από τις παραλίες που θα πρέπει να σώσουν από τα νύχια των ΣΥΡΙΖΑίων, καλό θα είναι να προστατεύσουν λίμνες και ποτάμια. Ένας προσεκτικός έλεγχος των άρθρων του σχεδίου νόμου για τον αιγιαλό αποκαλύπτει ενδιαφέροντα στοιχεία σχετικά με το μέλλον τόσο παραλιών όσο και λιμνών και ποταμιών της χώρας, η εκμετάλλευση των οποίων μπορεί πλέον να περάσει στα χέρια ιδιωτών.
Το σχέδιο νόμου παρέχει δυνατότητες σε επενδυτές που θα στραφούν σε ακίνητα παραλίμνιων ή παρόχθιων περιοχών, με το άρθρο 2 να ορίζει τις παρόχθιες περιοχές σε 44 λίμνες και ποτάμια της χώρας οι οποίες μπορούν να παραχωρηθούν σε ιδιώτες για τουριστική ή άλλους είδους ανάπτυξη. Βάσει του νέου νομοσχεδίου, οι επενδυτές θα έχουν το δικαίωμα να επιβάλουν αποκλειστική χρήση στις όχθες λιμνών και ποταμιών, αλλά ακόμα και να χτίσουν ή να νομιμοποιήσουν αυθαίρετες κατασκευές, με τους επιστήμονες να μιλούν για μια οικολογική καταστροφή σε περίπτωση που κάτι τέτοιο εφαρμοστεί στην πράξη.
Αλλά και οι επιστήμονες, μη νομίζετε, τίποτα ΣΥΡΙΖΑίοι θα είναι, που θέλουν να διώξουν τις επενδύσεις από τον τόπο και το παίζουν οικολόγοι και πράσινα άλογα. Έτσι, λοιπόν, την ώρα που κάτι μυστήριοι ανθέλληνες μαζεύουν υπογραφές για να σώσουν λέει τις παραλίες από το ΤΑΙΠΕΔ και από την «ανάπτυξη», η πραγματικά υπεύθυνη κυβέρνηση τρέχει να σώσει ό,τι προλαβαίνει από τα δόντια του ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί, αν είναι να πάρουν οι αριστεροί τον Έβρο και να τον κάνουν ξέφραγο αμπέλι, καλύτερα να τον πάρει ένας ιδιώτης -να μην ξοδευόμαστε και για συρματοπλέγματα.

Πηγή: avgi.gr