Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Μηνύματα αισιοδοξίας από τη Γενική Συνέλευση της Κυριακής

Μπορεί αυτή του Σαββάτου να μην έγινε ποτέ όπως αναμενόταν, όμως η Γενική Συνέλευση της Κυριακής έστειλε μηνύμτα αισιοδοξίας, κι άφησε ανοιχτά παράθυρα ελπίδας για άμεση εξεύρεση διοικητική λύσης στην τρίτη Γ.Σ. που θα ακολουθήσει την ερχόμενη Τετάρτη.
 Μπορεί να μην βγήκε άσπρος καπνός την Κυριακή από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του πρώην δημαρχιακού μεγάρου Πέλλας, όπου έλαβε χώρα η Γενική Συνέλευση του Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας, εντούτοις υπήρξε ζωηρό ενδιαφέρον από φίλους, μέλη και παράγοντες του συλλόγου, ώστε να εξευρεθή διοικητική λύση και να αρχίσει άμεσα ο σχεδιασμός και προγραμματισμός της νέας αγωνιστικής περιόδου και να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος όπως συνέβει και πέρυσι, αφήνοντας πολλές εκκρεμότητες και ερωτηματικά που αιωρούναν στην ομάδα καθόλη την διάρκεια και μέχρι το τέλος της περσινής σεζόν, αποτελώντας τροχοπέδη στην εύρυθμη λειτουργία της.
Απ' ότι διέρευσε στα ποδοσφαιρικά στέκια μετά την Γ.Σ., το σχήμα είναι σχεδόν έτοιμο, κι απομένει η αποδοχή συμμετοχής ενός-δύο προσώπων.ακόμη ώστε να στελεχωθεί πλήρως το νέο 9μελές Δ.Σ. του συλλόγου. Εκτός των παρόντων στην Γ.Σ. να σημειωθεί ότι εκδηλώθηκε ενδιαφέρον μέσω μηνυμάτων κι από πρόσωπα που για διάφορους λόγους δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν με τη φυσική τους παρουσία στην συνέλευση.
Πάντως κρίνεται σκόπιμο και πρέπει να το αντιληφθούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι, ότι η θητεία κάθε Δ.Σ. έχει βάθος 3ετίας και δεν βοηθά κανέναν και φυσικά το σύλλογο, κάθε χρόνο στο τέλος της σεζόν, να υπάρχει και να τίθεται θέμα διοίκησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: