Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Διάγγελμα ο Κοντονής στο Καστελόριζο

♦ Ο Σαμαράς όλη τη νύχτα στον Ευαγγελάτο. Σε τι κόσμο θα ζήσουμε Νίκο Τσιαμτσίκα;
♦ Ηταν βέβαια και η Τρέμη, που φορούσε Ζάρα, στην εξαθλίωση που μας οδήγησε ο Τσίπρας. Μόλις είχε έρθει από τις ΗΠΑ, που -όπως θα πληροφορηθήκατε- έγινε πραγματικός σκοτωμός για ένα ρούχο που το άρπαξε και φορούσε η δημοφιλής παρουσιάστρια.
♦ Ο Σαμαράς φυσικά αναφέρθηκε στα βράχια. Απορούσε και εξίστατο γιατί έπεσαν πάνω στα βράχια 900 λαθρομετανάστες και δεν έχει πέσει ακόμα ο λαθροπρωθυπουργός Τσίπρας.
♦ Κατηγόρησε βέβαια την κυβέρνηση για τα διαθέσιμα των Ταμείων και υποσχέθηκε πως μόλις βγει θα τα επιστρέψει με ένα νόμο κι ένα άρθρο. Τέτοια μας έλεγε και ο Τσίπρας.
♦ Η είδηση που βγήκε είναι ότι θα κάνει μήνυση στον Τσίπρα γιατί του έκλεψε τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου για τις οποίες έχει κατοχυρώσει τα πνευματικά δικαιώματα.
♦ Στον Μάρδα το πρωί έλειπαν 400 εκατ. και σε μια ώρα τα βρήκε. Επειδή έχει ξανασυμβεί, σίγουρα κάποια κληρονομιά μάς έχει πέσει.
♦ Ο Λ. Μπόμπολας έσκασε περίπου 2 εκατ. ευρώ και καθάρισε. Δηλαδή όλοι μαζί καθαρίσαμε. Από το πρωί ακρίβυναν τα διόδια 50%.
♦ Το παρατράβηξαν με τα ταμειακά διαθέσιμα. Ζήτησαν μέχρι και τα διαθέσιμα ράντσα από τα νοσοκομεία.
♦ Θα βάλουν χέρι και στα διαθέσιμα των καταθέσεων από τρία ευρώ και πάνω.
♦ Δεν πληρώνουν τον ΕΟΠΥΥ και τα φαρμακεία. Και λογικά. Δεν χρειάζονται. Το τέλος το ξέρουμε όλοι. Η ζωή είναι καπνός, που έλεγε ο Βέγγος.
♦ Και με τις ευλογίες Μίκη θα γίνει οριστικά η συναυλία Ρουβά που τελικά θα έχει τίτλο «Αξιον εστί μακαρόνια με κιμά».
♦ Στο μεταξύ ακολουθεί καταιγίδα συναυλιών Θεοδωράκη. Η επόμενη θα γίνει σε πολιτιστικό κέντρο όπου τραγουδάνε η Πάολα και ο Παντελίδης. Τίτλος: «Σώπα, όπου να 'ναι θα ανοίξουν οι σαμπάνιες».
♦ Το Grexit της χώρας μας από την ευρωζώνη μπορούμε να το αντέξουμε. Αλλά το Grexit στο ποδόσφαιρο ποτέ. Ολοι στο Σύνταγμα απόψε.
♦ Εκανα μάλιστα και ομάδα στο φέισμπουκ: «Ωχι στο Γκρέξητ στω ποδώσφαιρω. Ολη σττο Σίνταγμα απόψε στης 7».
♦ Φαίνεται όμως ότι η απόφαση για το Grexit έχει παρθεί. Θα την ανακοινώσει σήμερα ο Κοντονής στο Καστελόριζο. Βλέπουμε και την πρόβα που έκανε χθες.
♦ Συμπίπτει μάλιστα με την 5η επέτειο του διαγγέλματος Παπανδρέου στον ίδιο χώρο. Ο Γιώργος βρίσκεται κι αυτός στο ακριτικό νησί για να κάνει διάγγελμα ότι δεν χωρίζει, όπως κακοήθως έγραψαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: