Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Απολογισμός Συγκέντρωσης Τροφίμων - Παιχνιδιών του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ν. Πέλλας

Μετά από την 6η επιτυχημένη εκδήλωση συγκέντρωσης τροφίμων και παιχνιδιών που πραγματοποιήθηκε 4, 5 & 6 Απριλίου 2015 στις πρωτεύουσες των 4 Δήμων του Νομού άλλα και στη τοπική Κοινότητα της Καλής, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλους, όσους προσέφεραν από το υστέρημα τους, προσφέροντας τρόφιμα και παιχνίδια ή αγοράζοντας κουπόνια από τα καταστήματα της Έδεσσας και της Σκύδρας.
Το αποτέλεσμα της εκδήλωσης ήταν πολύ ικανοποιητικό. Συνολικά στα 5 σημεία παραλαβής τροφίμων συγκεντρώθηκαν και μοιράστηκαν σε 577  περίπου οικογένειες πακέτα τροφίμων. Πιο αναλυτικά:
ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ:
Εκτός από τα τρόφιμα και τα παιχνίδια, αγοράστηκαν κουπόνια συνολικής αξίας 1197 € από τα 20 καταστήματα της πόλης, τα οποία συμμετείχαν στην προσπάθεια.
Συγκεκριμένα από το Δήμο Έδεσσας μοιράστηκαν τρόφιμα, παιχνίδια και κουπόνια σε 107 οικογένειες.
Δωρεές έγιναν από: το 6ο Δημοτικό Σχολείο, το 1ο Ενιαίο Λύκειο Έδεσσας το 2ο Γυμνάσιο Έδεσσας και από την Επιχείρηση Ζαχαρωδών/Τροφίμων Μαρίας-Δήμητρας Σολακίδη.
Επίσης να αναφέρουμε την άψογη συνεργασία των μελών του Δικτύου στην Έδεσσα  των Προσκόπων και της Εθελοντική Ομάδα Γονέων «Ασπίδα».
ΔΗΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ: Συγκεντρώθηκαν και διανεμήθηκαν τρόφιμα σε 180 οικογένειες με σημαντική προσφορά από τα Super Markets της περιοχής, ενώ άψογη συνεργασία υπήρχε και στο Δήμο Πέλλας  και την Εθελοντική Ομάδα «Νοιάζομαι».
ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ: Συγκεντρώθηκαν και διανεμήθηκαν και εδώ με την βοήθεια συμπολιτών και τοπικών καταστημάτων πακέτα τροφίμων για περισσότερες από 90  οικογένειες.
ΔΗΜΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ: Συγκεντρώθηκαν και διανεμήθηκαν σε 200 περίπου οικογένειες τρόφιμα και κουπόνια συνολικής αξίας 1800 Ευρώ.
Δωρεές έγιναν από την επιχείρηση    MEDIFRESH Mαραντίδης Νίκος αλλά και από σχολεία: Δημοτικό -Νηπιαγωγείο Λιποχωρίου, Γυμνάσιο Σκύδρας, Δημοτικό Άσπρου,4ο Νηπιαγωγείο Σκύδρας, Νηπιαγωγείο Σεβαστιανών, Δημοτικό Λουτροχωρίου, Νηπιαγωγείο Καλυβίων, Λύκειο – Γυμνάσιο – Δημοτικό –Νηπιαγωγείο-Παιδικό Καλής καθώς και το Δημοτικό-Νηπιαγωγείο Προφήτη Ηλία.
Από Συλλόγους: Ποντίων Ριζού, Αθλητικό «Παύλο Μελά» και Πολιτιστικό  «Ελπίδα» Μαυροβούνιου, Πολιτιστικό «Άγιος Ιωάννης» Σκύδρας , ΦΕΣ Αριστοτέλης, Εθελοντική Ομάδα Λιποχωρίου, Εθελοντικές ομάδες Καλής.
ΚΑΛΗ: Συντονισμένη δράση πραγματοποιήθηκε και στη τοπική Κοινότητα της Καλής μετά από πρωτοβουλία της  Εθελοντικής Ομάδας «Από Καρδιάς».
Τα μέλη του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ν. Πέλλας νιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας σε όλους τους συμπολίτες που ανταποκρίθηκαν και αυτήν την φορά στο κάλεσμα μας και εύχονται περισσότερη Αλληλεγγύη και λιγότερες οικονομικές δυσκολίες.
Τέλος θέλουμε να σας μεταφέρουμε την ευγνωμοσύνη και τις ευχαριστίες των ανθρώπων που βοηθήθηκαν από την προσφορά αγάπης των συμπολιτών τους.

Με εκτίμηση
Εκ μέρους του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ν. Πέλλας
Ο Συντονιστής Φορέας
Κ.Π. Ν. Πέλλας «Όραμα»


Δεν υπάρχουν σχόλια: