Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας: Παραιτήθηκε σύσσωμο το ΔΣ στη χθεσινή Γενική Συνέλευση

Παραιτήθηκε ως όφειλε σύσσωμο το ΔΣ χθες το απόγευμα στην προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση εκλογοαπολογιστικού χαρακτήρα του Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας, που πραγματοποιήθηκε στο Τουριστικό Περίπτερο Πέλλας. Βασική αιτία είναι ότι κάποια μέλη της απερχόμενης πλέον διοίκησης, επικαλούμενοι προσωπικές υποθέσεις, δήλωσαν ότι αδυνατούν να συμμετέχουν και να συνεισφέρουν τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Αφού έγινε ο ετήσιος αγωνιστικός και οικονομικός απολογισμός της περιόδου 2014-15, ξεκίνησε η συζήτηση για την εξεύρεση λύσης στη βάση της δημιουργίας νέου διοικητικού σχήματος, από την οποία χθες μπορεί να μην προέκυψε, όμως υπάρχει η ελπίδα και η αισιοδοξία ότι αυτό θα γίνει άμεσα.
Παρά αρχικά την αρνητική αυτή εξέλιξη της παραίτησης εντούτοις στην χθεσινή Γενική Συνέλευση, τα περισσότερα εκ των εκπεμψάντων μηνυμάτων κρίνονται μάλλον θετικά, αφού η πλειοψηφία των μελών της απερχόμενης διοίκησης δήλωσε ενεργή και παρόντα στις όποιες εξελίξεις, παράλληλα δήλωσαν και διαθέσιμα στο πολύ πιθανό ενδεχόμενο συμμετοχή τους σ' ένα νέο διοικητικό σχήμα. Έτσι μαζί με τη θετική στάση κάποιων παρευρισκομένων μελών του συλλόγου, που εκδήλωσαν καταρχήν ενδιαφέρον για συμμετοχή στο νέο διοικητικό σχήμα υπό προϋποθέσεις, στη νέα Γενική Συνέλευση που ορίσθηκε να επαναληφθεί στον ίδιο χώρο τη 10η Μαΐου 2015 και ώρα 18:00, αναμένται να βγει «άσπρος καπνός» ώστε η ομάδα μας να προετοιμασθεί κατάλληλα και απερίσπαστη, για την συμμετοχή της στο καλύτερο ίσως πρωτάθλημα Α1 ερασιτεχνικής όλων των εποχών, όπως αναμένεται να είναι αυτό της αγωνιστικής περιόδου 2015-16.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στα παιδιά του Δ.Σ. Εύχομαι και η νέα διοίκηση να συνεχίσει έτσι στον ίδιο δρόμο. Με την βοήθεια και όσον έχουν διάθεση να βοηθήσουν ακόμα περισσότερο. Καλή επιτυχία.