Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Αποτελέσματα αγώνων στα ερασιτεχνικά γήπεδα της Πέλλας

Η Άψαλος σήμερα αν και έχασε τον αγώνα από τους Γαλατάδες και φυσικά το εντός έδρας πλεονέκτημα που είχε από την βαθμολογία στο πρωτάθλημα, εντούτοις θα έχει ακόμα μία ευκαιρία να τα καταφέρει και να παραμείνει στην κατηγορία, αυτή τη φορά σ' ένα μονό παιχνίδι «χωρίς αύριο» σε ουδέτερη έδρα που θα ορισθεί από την Ένωση, αφού της δίνει αυτή τη δυνατότητα το «άδικο» σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος. Και όλα αυτά για τον ένα μόλις βαθμό διαφορά που είχε από τον αντίπαλό της στην τελική κατάταξη! Οι Γαλατάδες μπορεί να «ευνοήθηκαν» εμφανώς στο παιχνίδι με τη Νέα Πέλλα, σήμερα όμως έδειξαν ότι έχουν τα «κότσια» να σώσουν την παρτίδα...
Στην Α' κατηγορία και τον 1ο όμιλο, οι Αμπελιές κατέκτησαν το πρωτάθλημα και ανέρχονται αυτομάτως στην Α1 ερασιτεχνική. Το δεύτερο Σταυροδρόμι όμως που έχασε σήμερα από το τρίτο Μελίσσι, θα αναγκαστεί να το ξαναβρεί άμεσα μπροστά του σε αγώνα μπαράζ στην έδρα του. Αν τα καταφέρει και περάσει το εμπόδιο του Μελισσίου, θα δώσει μονό αγώνα μπαράζ σε ουδέτερο γήπεδο, με την νικήτρια ομάδα του άλλου ομίλου, που θα προκύψει από τα μπαράζ ανάμεσα σε Λουτράκι και Νησί με πλεονέκτημα έδρας του πρώτου. Αν όμως χάσει από το Μελίσσι, θα χρειαστεί να το ξανασυναντήσει και τρίτη φορά σε ουδέτερη έδρα, όπως ακριβώς προέκυψε και στο μπαράζ Άψαλος - Γαλατάδες!
Στα υπόλοιπα παιχνίδια, ότι δεν είδαμε χθες στον 1ο όμιλο της Α', το είδαμε σήμερα στον 2ο. «Βροχή» τα γκολ, με τα γειτονικά Άθυρα που θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν στη Β' κατηγορία, να συμπρωταγωνιστούν στο σκορ της ημέρας!

Α1 ερασιτεχνική
Όλυμπος Αψάλου - Ολυμπιακός Γαλατάδων 0 - 0 (Κανονική Διάρκεια), 0 - 0 (Παράταση), 3 - 4 (Πέναλτι)

Α ερασιτεχνική - 1ος όμιλος

Νίκη Βορεινού - Άρης Υδραίας 2 - 2

Α ερασιτεχνική - 2ος όμιλος

Δόξα Π. Μυλοτόπου - Μ.Α. Αρσενίου 2 - 5
ΠΑΟΚ Αραβησσού - Α.Ε. Καρυώτισσας 5 - 3
Άρης Παλαιφύτου - Δόξα Μαυροβουνίου 3 - 3
Φίλιππος Σταυροδρομίου - Δόξα Μελισσίου 0 - 2
Άρης Αμπελείων - Φίλιππος Γιαννιτσών 2 - 1
Νίκη Καλής - Άρης Αθύρων 7 - 4
Μ.Α. Εσωβάλτων - Νίκη Αξού 1 - 4
Μ.Α. Ν. Μυλοτόπου - Άρης Πρ. Ηλία 4 - 1

Δεν υπάρχουν σχόλια: