Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018

Τα αποτελέσματα των κυριακάτικων αγώνων σε ΕΠΣ Πέλλας και Γ' Εθνική - Η βαθμολογία στην Α1

Στα παιχνίδια της Α1, εύκολες νίκες για Εθνικό Γ. εκτός με το Μελίσσι και την Αναγέννηση Γ. εντός με τους Προμάχους. Η δεύτερη θα μπορούσε ακόμα μεγαλύτερο σκορ, αν ήταν πιο προσεκτική και πιο τυχερή στις τελικές προσπάθειες.
Στις χαμηλότερες κατηγορίες και τη Β' ερασιτεχνική της γειτονιάς μας, το Δυτικό πανηγύρισε κι αυτό με τη σειρά του την πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, αγωνιζόμενο εντός έδρας με αντίπαλο το Μαυροβούνι, ενώ η Ραχώνα στο γήπεδο της, δεν τα κατάφερε και παραχώρησε ισοπαλία στον Άγιο Λουκά.
Στη Γ' Εθνική άσχημη αγωνιστική για τις ομάδες του νομού, αφού ο Αλμωπός γνώρισε την ήττα στο τέλος στο πρωτοπόρο Παλαιοχώρι και ο Εδεσσαϊκός παρουσιάζοντας τη συνήθη αναποτελεσματικότητα στην Έδεσσα, έμεινε στο 0-0 με την Αγκαθιά.
Στα Γιαννιτσά η Αναγέννηση πολύ καλύτερη και παραγωγική συγκριτικά με τα προηγούμενα τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια που είχε πετύχει μόλις ένα γκολ, συνέτριψε με 4-0 τους κακούς σήμερα Προμάχους και ξεκόλλησε μετά από καιρό από το βάθος του βαθμολογικού πίνακα. Το σκορ θα μπορούσε να πάρει πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις, αν αναλογιστεί κανείς ότι τουλάχιστον πέντε φορές οι φιλοξενούμενοι απομάκρυναν την μπάλα πάνω ακριβώς από την γραμμή του τέρματός τους, σε κλασικές ευκαιρίες των γηπεδούχων! Κοντά σ' αυτές χάθηκαν από την Αναγέννηση περίπου άλλες τόσες, από καλές θέσεις και ευνοϊκές προϋποθέσεις πολύ κοντά στο τέρμα του Μπελητάσιου. Οι φιλοξενούμενοι στη νωχελική τους αντίδραση κυρίως μετά το 2-0 στο πρώτο όσο και μετά το 3-0 στο δεύτερο μέρος, είχαν 2-3 καλές φάσεις συνολικά απέναντι στον Σαββουλίδη για να δηλώσουν παρών στην αναμέτρηση, χωρίς όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα και μοιραία γνώρισαν ακόμη μία βαριά ήττα στα Γιαννιτσά, μετά από αυτή με 5-0 στη Νέα Τραπεζούντα πριν δύο εβδομάδες. Τα τέρματα των γηπεδούχων πέτυχαν οι Κυζιρίδης(20'), Στεφανίδης(35'), Ουρουμίδης(75') και Hatia(80'). Τα αποτελέσματα των σημερινών αγώνων, καθώς και φάσεις και γκολ από τον αγώνα Αναγέννηση Γ. - Α.Σ. Πρόμαχοι:
Μια προσφορά του 


Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ 10η αγωνιστική 
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ 4-0
ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 1-3

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ 10η αγωνιστική
ΠΑΟ ΚΕΡΑΣΙΑΣ - ΕΛΠΙΔΑ ΕΔΕΣΣΑΣ 0-3
ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΨΑΛΟΥ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΩΡΟΘΕΑΣ 1-2
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΝΙΣΣΑΣ - ΑΡΗΣ ΥΔΡΑΙΑΣ 2-1
Μ ΘΥΕΛΛΑ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟΥ - Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΡΜΑΣ 0-2

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ 10η αγωνιστική
ΠΟΝΤΙΑΚΗ Ν.ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ - ΠΑΣ ΣΚΥΔΡΑ 2000 5-2
ΑΡΗΣ ΛΙΠΑΡΟΥ - ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 1-3
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ 0-0

Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ 8η αγωνιστική
ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΑΡΕΦΙΟΥ - ΔΑΦΝΗ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ Αναβολή
ΑΣΤΡΑΠΗ ΖΕΡΒΗΣ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ 1-0
ΕΝΩΣΗ ΤΣΑΚΩΝ - ΑΡΗΣ Π ΗΛΙΑ 2-0

Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ 8η αγωνιστική
ΠΑΟΔ ΔΑΦΝΗΣ - Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΣΕΝΙΟΥ 1-1
ΑΠΟΛΛΩΝ ΡΑΧΩΝΑΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ Α ΛΟΥΚΑ 2-2
ΠΑΟΚ ΔΥΤΙΚΟΥ - ΔΟΞΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ 3-0

Γ ΕΘΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ 8η αγωνιστική
Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ - ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ 0-0
ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ - ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 2-1

Δεν υπάρχουν σχόλια: