Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019

Να τους εξαφανίσουμε!

Να τους σφραγίσουμε μέσα στις φυλακές, να τους τελειώσουμε, να τους εξολοθρεύσουμε με ειδικούς νόμους, με ειδικές φυλακές, στην ανάγκη να επαναφέρουμε και την γκιλοτίνα. Αυτή είναι τελικά η κοινή γραμμή που ενώνει σήμερα τη Ν.Δ., στελέχη του ΚΙΝ.ΑΛΛ., τους εκδοτικούς ομίλους Αλαφούζου και Μαρινάκη, το «Πρώτο Θέμα» και τα «Παραπολιτικά». Κι αντί να βγουν με ειλικρίνεια να πουν αυτή τους την άποψη για όσους πήραν έναν πραγματικά πολύ στραβό δρόμο μετά τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου, βγαίνουν και κατηγορούν τους νόμους και τους κώδικες (παλιούς και νέους) και όσους εισαγγελείς τολμούν να τους εφαρμόσουν.
Όχι μόνο 80, 70, 20 χρόνια κάθειρξη. Αυτοί οι αδίστακτοι εγκληματίες της «Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς», που μπορεί μεν να μη σκότωσαν, ούτε καν να τραυμάτισαν κάποιον, αλλά δεν παύουν να είναι αμετανόητοι, πρέπει να γεράσουν μέσα στις φυλακές για να... σωφρονιστούν!
Μπορεί να κυκλοφορούν ελεύθεροι με αναστολή ποινών έμποροι ναρκωτικών, διεφθαρμένοι κρατικοί παράγοντες, βιαστές, δολοφόνοι συγγενικών προσώπων, συμμορίες οπαδών που κακοποιούν αντιπάλους, μπράβοι και πολιτικοί που βούτηξαν με τα μούτρα στο μέλι των δημόσιων ταμείων, νονοί της νύχτας, αλλά, όλα κι όλα, οι «Πυρήνες» πρέπει να παραμείνουν στις φυλακές εφ’ όρου ζωής και, αν είναι δυνατό, χωρίς επισκεπτήρια, χωρίς άδειες και χωρίς σπουδές και παρόμοιες σαχλαμάρες. Να μείνουν στη φυλακή παραπάνω χρόνια από τον Νορβηγό δολοφόνο 80 παιδιών που, άκουσον άκουσον, τιμωρήθηκε με 21 χρόνια κάθειρξη από τους βάρβαρους Νορβηγούς που έμαθαν από εμάς πολιτισμό.
Σε τελική ανάλυση, φτάνει πια με τους εισαγγελείς και τους δικαστές κι όλους εκείνους που δικάζουν με βάση το Σύνταγμα και την επιείκεια. Δήμιους να προσλάβουμε και να σταματήσουμε μια κι έξω τις εξωφρενικές υφ’ όρον απολύσεις. Στην ανάγκη, να φύγουμε κι από την Ε.Ε., ώστε να πάψει να καταδικάζεται η χώρα μας για βασανιστήρια, κακοποιήσεις και καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Και αύριο να μπουν στα ΑΕΙ, στα Εξάρχεια και στο Μενίδι τα τανκς, ώστε να προστατέψουν το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών που τρέμουν μέσα στα σπίτια τους με την ιδέα και μόνο να αποφυλακιστεί και το τελευταίο μέλος της «ΣΠΦ» ή, ακόμα χειρότερα, να δοθεί κι άλλη άδεια στον κάθε Κουφοντίνα!

Άντα Ψαρρά
Πηγή: efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: