Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020

Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββάτου στα γήπεδα της ΕΠΣ Πέλλας

Οι δύο ισοπαλίες στα ντέρμπι της Νέας Τραπεζούντας και Ριζαρίου και η νίκη του Άρη Νησίου στα σημερινά παιχνίδια της Α1, δεν μπορούν να σταθούν ικανά αποτελέσματα για να αλλάξει κανείς προσέγγιση για την εξέλιξη του πρωταθλήματος και να ρισκάρει εκτίμηση ότι τα πράγματα απλοποιήθηκαν και ίσως ξεκαθάρισαν για κάποιες ομάδες σε ότι αφορά τους στόχους τους σε κορυφή και ουρά, γιατί κινδυνεύει να εκτεθεί, αφού υπολείπονται 10 ακόμη απρόβλεπτες αγωνιστικές.
Στα Γιαννιτσά και το ντέρμπι κορυφής Εθνικός και Μ.Α. Πέλλας μοιράστηκαν τους βαθμούς, με τους γηπεδούχους να αισθάνονται πιο ανακουφισμένοι, αφού διατήρησαν εν πολλοίς τα μέχρι σήμερα κεκτημένα, έστω κι αν αυτό μπορεί να έχει και άλλη ανάγνωση. Το Νησί φαίνεται να ξεπερνάει την αρχική αγωνιστική κρίση με την νίκη επί των δυνατών Προμάχων, αλλά πλέον με λογικό στόχο, τον ίσως λίγο πολύ δεδομένο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, την αποφυγή εμπλοκής σε «μακάβρια» σενάρια παραμονής. Σενάρια παραμονής που όμως παρέμειναν ολοζώντανα, μετά την ισοπαλία στο Ριζάρι, για τον τοπικό Ορφέα και τη φιλοξενούμενη Δωροθέα.
Στις χαμηλότερες κατηγορίες ήττα για τα γειτονικά Άθυρα στο «δύσκολο» Λιπαρό, ενώ το σκορ της ημέρας επιτεύχθηκε στα Γιαννιτσά από την Καρυώτισσα, ενώ και σε άλλα παιχνίδια εμφανίστηκαν υψηλά σκορ, με κορυφαίο αυτό στην Αραβησσό. Όλα τα σημερινά αποτελέσματα, με την μάχη της κορυφής, να κρατά καλά στον 1ο όμιλο της Α' Ερασιτεχνικής:
Μια προσφορά
Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ 13η αγωνιστική
ΑΡΗΣ ΝΗΣΙΟΥ - ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ 3-1
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - Μ.ΑΛΕΞ.ΠΕΛΛΑΣ 0-0
ΟΡΦΕΑΣ ΡΙΖΑΡΙΟΥ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΩΡΟΘΕΑΣ 1-1

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ 13η αγωνιστική
ΝΙΚΗ ΚΑΛΗΣ - ΑΡΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 1-1
ΠΑΟ ΚΕΡΑΣΙΑΣ - ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟΥ 3-1
ΠΑΣ ΣΚΥΔΡΑ 2000 - ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΨΑΛΟΥ 2-4
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΡΜΑΣ - Μ.ΑΛΕΞ.ΑΡΝΙΣΣΑΣ 3-0

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ 13η αγωνιστική
ΑΡΗΣ ΛΙΠΑΡΟΥ - ΑΡΗΣ ΑΘΥΡΩΝ 2-0
ΣΦ ΠΑΟΚ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΑΕΚ ΚΑΡΥΩΤΙΣΣΑΣ 0-6

Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ 11η αγωνιστική
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΒΙΩΝ 0-2
ΠΑΟΚ ΑΡΑΒΗΣΣΟΥ - ΑΣ ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΑ 2018 5-3

Δεν υπάρχουν σχόλια: