Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020

Τα αποτελέσματα των αγώνων της Κυριακής στα γήπεδα της ΕΠΣ Πέλλας και της Γ Εθνικής - Βαθμολογίες

Σχετικά ανέλπιστα αποτελέσματα τόσο για τους τελικούς νικητές, όσο και για την έκταση του σκορ σε αγώνες της σημερινής δεύτερης ημέρας της 13η αγωνιστικής στην Α1. Το Μάνδαλο γνώρισε βαριά ήττα στο Μελίσσι, ενώ η Αξός πήρε την άτυπη ρεβάνς από τους Γαλατάδες για την ήττα του πρώτου γύρου, με την Ελπίδα Έδεσσας τέλος να αναθαρρεί μετά από την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα και να προβληματίζει αρκετά τον Ακρίτα στη Σωσάνδρα.
Στις χαμηλότερες κατηγορίες, ήττες για Ραχώνα και Δυτικό από Δροσερό και Μαυροβούνι αντίστοιχα, ενώ στους αγώνες της Α και Β ερασιτεχνικής δεν έλειψαν για ακόμη μία αγωνιστική και τα μεγάλα σκορ, με κορυφαίο αυτό του Μεγαπλατάνου.
Στη Γ' Εθνική αρκετά καλή αγωνιστική για τις ομάδες του νομού, αφού ο πρωτοπόρος Αλμωπός πέρασε ευχάριστο απόγευμα στην Μεσοποταμιά, ενώ Εδεσσαϊκός και Σαρακηνοί πέτυχαν σημαντικές βαθμολογικά και αγωνιστικά νίκες. Τέλος και η ισοπαλία της Αναγέννησης στην Αγκαθιά, δεν μπορεί να θεωρηθεί αμελητέα, αφού εκτός από ένα θετικό εκτός έδρας αποτέλεσμα από σε ομάδα που «καίγεται», λειτούργησε σίγουρα και ως αρωγός στην προσπάθεια των Σαρακηνών για την παραμονή.
Σε ότι αφορά τη βαθμολογία της Α1, σε χθεσινή αναφορά για «άλλη ανάγνωση» της χθεσινής ισοπαλίας στη Νέα Τραπεζούντα και το «κέρδος» αυτής για τον πρωτοπόρο Εθνικό αφού διατήρησε τη διαφορά των 4 βαθμών από τη δεύτερη Πέλλα, η σημερινή αγωνιστική έδειξε ότι κι άλλες ομάδες αποκτούν αγωνιστικό ενδιαφέρον, αφού με τον έναν ή άλλο τρόπο πλησιάζουν περισσότερο την κορυφή. Κι αυτό ίσως κάνει το πρωτάθλημα μέχρι το τέλος ακόμη πιο ενδιαφέρον για περισσότερες ομάδες και όχι υπόθεση μόνο δύο ή τριών ομάδων.
Όλα τα σημερινά αποτελέσματα και η οι βαθμολογίες:
Μια προσφορά

Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ 13η αγωνιστική
ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ - ΔΟΞΑ ΜΑΝΔΑΛΟΥ 4-1
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ - ΝΙΚΗ ΑΞΟΥ 1-2
ΑΚΡΙΤΑΣ ΣΩΣΑΝΔΡΑΣ - ΕΛΠΙΔΑ ΕΔΕΣΣΑΣ 1-0

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ 13η αγωνιστική
ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 8-1

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ 13η αγωνιστική
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - Μ.ΑΛΕΞ.ΑΡΣΕΝΙΟΥ 1-0
ΑΡΗΣ ΑΜΠΕΛΕΙΩΝ - ΠΑΟΚ ΔΑΜΙΑΝΟΥ 1-2
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓ.ΛΟΥΚΑ 5-1

Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ 11η αγωνιστική
ΠΑΟΚ ΔΥΤΙΚΟΥ - ΔΟΞΑ ΦΕΣ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ 1-5
Μ ΘΥΕΛΛΑ ΡΙΖΟΧΩΡΙΟΥ - ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΦΥΤΟΥ 1-3
Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΡΟΣΕΡΟΥ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΡΑΧΩΝΑΣ 4-3
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2019 ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ - ΕΛΠΙΔΕΣ ΠΡΟΜΑΧΩΝ 3-1

Γ ΕΘΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ 19η αγωνιστική
ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ - ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 0-4
ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 1-1
ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ - ΝΕΟΣ Π.Ο. ΝΕΑΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ 1-0
ΘΥΕΛΛΑ ΣΑΡΑΚΗΝΩΝ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ 1-0




Δεν υπάρχουν σχόλια: