Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020

Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββάτου στα γήπεδα της Πέλλας

Δόξα Μελισσίου - Ορφέας Ριζαρίου: Φάσεις και γκολ
Εύκολα έως πολύ εύκολα(Μελίσσι) και σχετικά δύσκολα έως δύσκολα αφού το σκορ ήταν ρευστό για μεγάλο χρονικό διάστημα(Εθνικός Γ.), μίλησαν οι έδρες και τα φαβορί στα σημερινά παιχνίδια της Α1. Στο Μελίσσι και σε παιχνίδι που παραβρέθηκα, η Δόξα δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα να νικήσει με ευρύτατο σκορ το πολύ νεανικό και αδύναμο Ριζάρι, ενώ στη Νέα Τραπεζούντα ο πρωτοπόρος Εθνικός, αν και προηγήθηκε σχετικά νωρίς, ξεμπέρδεψε με την μαχητική Ελπίδα μόλις στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα, όταν και ουσιαστικά σφράγισε τη πολύτιμη βαθμολογικά νίκη του.
Στο Μελίσσι ο αγώνας δεν αντέχει σε καμία κριτική, αφού οι γηπεδούχοι ήταν πολύ ανώτεροι, καθάρισαν εύκολα τον αγώνα από το πρώτο ημίχρονο, ενώ και στο δεύτερο τόσο με τις αλλαγές όσο και τον πιο χαλαρό ρυθμό, πάλι ήταν αυτοί που είχαν τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης. Κι αν ήταν πιο προσεκτικοί στις ευκαιρίες που δημιούργησαν και στις τελικές τους προσπάθειες, τότε θα μιλούσαμε για απίθανο σκορ για ποδοσφαιρικά δεδομένα. Οι φιλοξενούμενοι πολύ χαμηλής δυναμικότητας, δεν προέβαλαν καμία αντίσταση, φάνηκαν να μην μπορούν να αντιδράσουν σε κανένα σημείο του αγώνα και μοιραία γνώρισαν την βαριά ήττα με το ευρύ 7-0, που μπορεί να θεωρηθεί και «τιμητικό» με βάση τη εικόνα τους στο γήπεδο. Σκόρερς των γηπεδούχων οι Πισμισάκης(15'), Κυργερίδης(20'), Ζούζουλας(40', 75'), Κυζιρίδης (43'), Δουλκερίδης(45') και Σαρρής(65'').
Στις χαμηλότερες κατηγορίες πολλά γκολ στον 1ο όμιλο της Α' Ερασιτεχνικής, με το σκορ της ημέρας να καταγράφεται στην Αριδαία από την Άψαλο με αντίπαλο τον τοπικό Εθνικό. Η Ραχώνα για το πρωτάθλημα της Β' Ερασιτεχνικής, γνώρισε ακόμη μια εύκολη ήττα, αυτή τη φορά στο φιλόδοξο Παλαίφυτο. Όλα τα σημερινά αποτελέσματα μαζί με τις φάσεις και τα γκολ από τον αγώνα του Μελισσίου:
Μια προσφορά

Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ 16η αγωνιστική
ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ - ΟΡΦΕΑΣ ΡΙΖΑΡΙΟΥ 7-0
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΕΛΠΙΔΑ ΕΔΕΣΣΑΣ 2-0

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ 16η αγωνιστική
ΠΑΟ ΚΕΡΑΣΙΑΣ - ΝΙΚΗ ΚΑΛΗΣ 2-0
ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΟΥ - Μ.ΑΛΕΞ.ΑΡΝΙΣΣΑΣ 7-1
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ - ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΨΑΛΟΥ 0-8

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ 16η αγωνιστική 
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓ.ΛΟΥΚΑ 0-5
Μ.ΑΛΕΞ.ΑΡΣΕΝΙΟΥ - ΠΑΟΚ ΔΑΜΙΑΝΟΥ 2-0
ΑΓΙΑΞ ΠΕΛΛΑΣ - ΑΡΗΣ ΑΜΠΕΛΕΙΩΝ 0-3 α.α.

Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ 14η αγωνιστική
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ - ΕΛΠΙΔΕΣ ΠΡΟΜΑΧΩΝ 1-1
ΔΟΞΑ ΦΕΣ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ - ΑΣ ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΑ 2018 2-1
ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΦΥΤΟΥ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΡΑΧΩΝΑΣ 4-0

Δεν υπάρχουν σχόλια: