Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020

Επιθετική ενίσχυση για τον Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας

Μετά από περίπου ενάμιση χρόνο απουσίας και ποδοσφαιρικής περιπλάνησης με μεταγραφές σε Α.Σ. Γιαννιτσά και Νίκη Αξού, ο Γιάννης Ρέκος επιστρέφει στα πάτρια εδάφη και τον Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας.
Ο 21χρονος επιθετικός Γιάννης Ρέκος, που μπορεί να αγωνίζεται με επιτυχία σε όλες τις θέσεις της επίθεσης χρησιμοποιώντας με δεινότητα και τα δύο του πόδια έχοντας έφεση στο σκοράρισμα, ήταν ο πρώτος σκόρερ της Πέλλας και δεύτερος του πρωταθλήματος της Α1 με 20 τέρματα, την αγωνιστική περίοδο 2017-2018. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει ξεκινήσει τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα από την ΑΑΓ με την οποία στέφθηκε πρωταθλητής ΕΠΣΜ, ενώ είχε συμμετοχές και με τις μικτές Πέλλας. Η επιστροφή του στην Πέλλα έχει να κάνει και με το ιδανικότερο συνδυασμό σπουδών και ποδοσφαίρου, αλλά και με ένα νέο ξεκίνημα για καλύτερη προοπτική στην ποδοσφαιρική του καριέρα, τόσο στο ερασιτεχνικό που αποτελεί προσωπική επιλογή, όσο κι αν του προκύψει εκ νέου η ευκαιρία σε υψηλότερο επίπεδο.
Η διοίκηση του Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας τον καλωσορίζει στον σύλλογο, του εύχεται υγεία, με πολλές προσωπικές και ομαδικές επιτυχίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: