Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020

Δριμύ κατηγορώ ΣΥΡΙΖΑ για απόπειρα χειραγώγησης των ΜΜΕ

Για «πλουσιοπάροχα δώρα» σε «λίγους κι εκλεκτούς» κατηγορεί την κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλοντας «απόπειρα χειραγώγησης των ΜΜΕ από την κυβέρνηση της Ν.Δ. με νέες διατάξεις κρυμμένες πίσω από ευρωπαϊκή οδηγία».
Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιτίθεται στον Στέλιο Πέτσα λέγοντας πως «ντύθηκε Άγιος Βασίλης με γαλάζια στολή» μοιράζοντας δώρα στους καναλάρχες «αμπαλαρισμένα με την απαλλαγή τους από κάθε οικονομική υποχρέωση έναντι της πολιτείας και με κορδέλα ακόμα πιο άγριες μορφές ευέλικτης εργασίας, μείωση του αριθμού των εργαζομένων στα ΜΜΕ και μαζικές απολύσεις».
Στην ανακοίνωση που συνυπογράφουν ο Τομεάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Μάριος Κάτσης και η αν. Τομεάρχης Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, Νατάσα Γκαρά απαριθμούν τις ευνοϊκές κυβερνητικές αποφάσεις:
  • Για τους καναλάρχες, προβλέπονται 96 δόσεις αποπληρωμής των οφειλών για τις άδειες, ενώ οι πολίτες με τον πτωχευτικό που ψήφισε η Ν.Δ. θα χάνουν απευθείας το σπίτι τους.
  • Επίσης, για τη δόση του 2020 δεν θα πληρώσουν ούτε ευρώ απολαμβάνοντας γενναίες εκπτώσεις, έως και 98,6%  στο ποσό που οφείλουν, αρκεί να έχουν αγοράσει...μονταζιέρες ή να έχουν επενδύσει σε πρόγραμμα και παραγωγή - τα αυτονόητα για κάθε κανάλι δηλαδή...
  • Ο σάκος του κ. Πέτσα έχει καλούδια και για τη Digea, το «τέκνο» των καναλαρχών, στην οποία χαρίζονται φόροι!
  • Μποναμά θα πάρουν και τα «γαλάζια παιδιά» στην ΕΡΤ, αφού προβλέπονται παχυλοί μισθοί για τη Διοίκηση, και αθρόες προσλήψεις «γαλάζιων μισθοφόρων».
Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να «προσγειωθεί από τις Βερσαλλίες στη δύσκολη ελληνική πραγματικότητα» και «να αποσύρει τις προκλητικές για την κοινωνία διατάξεις».
 
Πηγή: efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: