Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021

Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας: Ένας φίλος ήρθε απόψε από τα παλιά...

Την πρώτη χειμερινή μεταγραφή, όσο «παράδοξη» κι αν ακούγεται με την παρατεταμένη διακοπή κάθε αθλητικής δραστηριότητας λόγω της πανδημίας, που δεδομένων των αβέβαιων εξελίξεων στο ελληνικό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και των ολιγωριών και ανεπαρκειών ΓΓΑ, ΕΠΟ και Ενώσεων μπορεί να χαρακτηριστεί στην πορεία ταυτόχρονα και θερινή, πραγματοποίησε ο Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας.
Πρόκειται για έναν πολυσύνθετο ποδοσφαιριστή, που αν και βρέθηκε μόλις μία χρονιά να φοράει επίσημα την φανέλα της Πέλλας (ανεπίσημα κατά την διάρκεια των σπουδών του έχει συμμετάσχει και σε προετοιμασίες και σε φιλικούς αγώνες), έχει αποκτήσει μια άρρηκτη και δυνατή σχέση μαζί της. Ο 22χρονος δυναμικός και ποιοτικός μεσοαμυντικός Νίκος Τζιότζιος από την γειτονική Παραλίμνη, καλύπτει με μεγάλη επιτυχία όλες τις θέσεις στη αμυντική και μεσαία γραμμή και παρά το νεαρό της ηλικίας, είναι ήδη «μπαρουτοκαπνισμένος» σε ανταγωνιστικά τμήματα υποδομών και στα  ερασιτεχνικά γήπεδα, έχοντας ποδοσφαιρικές εμπειρίες πλέον των 15 ετών.
Πρώτος σταθμός της καριέρας του η Α.Α. Γιαννιτσών που μαζί της πέτυχε αξιοσημείωτες διακρίσεις και στην ΕΠΣΜ, όπως και με τις Μικτές της Ένωσης Πέλλας στις οποίες συμμετείχε ανελλιπώς, πριν μεταπηδήσει μετά από ένα σύντομο πέρασμα από τον Μακεδονικό Μ. Μοναστηρίου στα ανδρικά ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Πέλλας την περίοδο 2016-17 ως ποδοσφαιριστής του Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας, με πολλές και αξιόλογες συμμετοχές και φτάνοντας μαζί του μέχρι τον τελικό του κυπέλλου. Την επόμενη χρονιά οι σπουδές του τον έφεραν στην ΕΠΣ Άρτας, όπου αγωνίστηκε καταρχήν στην Αναγέννηση Άρτας και στην συνέχεια στην Προοδευτική Γραμενίτσας, πριν καταλήξει και ολοκληρώσει μαζί με την ποδοσφαιρική αυτή του «περιπλάνηση» στα γήπεδα της Ηπείρου και τις σπουδές του, με τα χρώματα του Α.Ο. Σκουφά Κομποτίου και επιστρέψει στα πάτρια εδάφη.
Η διοίκηση του Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας περιχαρής και ικανοποιημένη με αυτή την σημαντική «επιστροφή», τον καλωσορίζει στον σύλλογο και του εύχεται υγεία, με πολλές ατομικές και ομαδικές επιτυχίες.


Δεν υπάρχουν σχόλια: