Καλωσορίσατε στο @P e l l a - Το επώνυμο blog της Πέλλας

Κυριακή, 4 Απριλίου 2021

Διαδικτυακή συνάντηση του Φιλέλληνα συγγραφέα κ. Andreas Deffner με το 3ο Γυμνάσιο Γιαννιτσών στο μάθημα των Γερμανικών

Στις 24/03/2021 οι μαθητές/τριες του 3ου Γυμνασίου Γιαννιτσών που διδάσκονται τη Γερμανική γλώσσα, συνομίλησαν και έθεσαν ερωτήματα στον Γερμανό Φιλέλληνα, συγγραφέα, άριστο γνώστη της Ελληνικής γλώσσας και ανώτατο στέλεχος του Υπουργείου Υγείας της Ο.Δ. της Γερμανίας, κ. Αndreas Deffner.
Ο κ. Deffner αποδέχθηκε με μεγάλη χαρά την πρόσκληση της κας Κατερίνας Προδρομίδου, καθηγήτριας Γερμανικής γλώσσας. Η πρόσκληση έγινε με αφορμή το βιβλίο του κ. Deffner «Φιλότιμο», όπου ο συγγραφέας υμνεί την Ελλάδα, την οποία επισκέπτεται εδώ και 28 χρόνια. Οι μαθητές/τριες έπειτα από προετοιμασία έξι μηνών είχαν την ευκαιρία να υποβάλουν στον καλεσμένο ερωτήματα και στις δύο γλώσσες (γερμανικά - ελληνικά) σχετικά με θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά, εκπαιδευτικά κλπ.
Χαιρετισμό στον κ. Deffner απηύθυνε η Διευθύντρια του 3ου Γυμνασίου Γιαννιτσών, κ. Ελισάβετ Χλαπουτάκη. Τη συνέντευξη παρακολούθησαν οι καθηγήτριες του 3ου Γυμνασίου Γιαννιτσών κ. Ωραιοζήλη Τελίδου και κ. Μαρία Τσουκαλά.
Τη διαδικτυακή συνάντηση τίμησε με την παρουσία του ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Πέλλας, κ. Θωμάς Μπαχαράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: