Τετάρτη 7 Απριλίου 2021

Ολα καλά κι όλα ωραία

Δεν τα δίνουν, δεν τα δίνουν! Ούτε τις συμφωνίες Καμερέως με ιδιωτικές εταιρείες δίνουν στη δημοσιότητα, ούτε τα πρακτικά της επιτροπής των λοιμωξιολόγων που (θεωρητικά τουλάχιστον) ορίζουν τις ζωές μας, ούτε του αγγέλου τους νερό! Κυβέρνηση δεν είναι; Ο,τι θέλει κάνει! Ή, για να είμαστε και πολιτικά ορθοί, κυβέρνηση Ν.Δ. δεν είναι; Ε, ό,τι θέλει κάνει.
Βασικά, νομίζω και δεξιοί θα συμφωνήσουν πως, πράγματι, αν κάτι είναι που κάνει αυτή η κυβέρνηση είναι ό,τι θέλει. Δίχως δισταγμό, επερωτήσεις, σχολιασμούς, έρευνα, νοιάξιμο (για τους πολλούς έστω), ταραχή (για τις όποιες πιθανές συνέπειες) ή κάποιο δισταγμό. Στιβαρή και απτόητη συνεχίζει το έργο της. Και το όνομα αυτού: «Ο,τι θέλει το παιδί!».
Τώρα «το παιδί» δεν είναι ένα οποιοδήποτε παιδί, και σίγουρα δεν είναι μήτε το δικό μου (που δεν έχω), μήτε το δικό σου (που έχεις και χαίρεται να βλέπει το κολιέ της Καμερέως). Είναι τα παιδιά «τα δικά τους». Και οι ίδιοι φυσικά, ως παλιόπαιδα ανέμελα κι ατίθασα. Με εννοείς τι εννοώ, ντάρλινγκ, φαντάζομαι.
Κατά τα λοιπά, δύο είναι τα σταθερά μοτίβα της Ν.Δ., είτε ως κυβέρνηση είτε όχι: Ως κυβέρνηση, ότι «ακούει πάντα τους λοιμωξιολόγους» και ποτέ, μα ποτέ ποτέ δεν κάνει ό,τι θέλει δίχως τη σύμφωνη γνώμη τους (!) και ως κυβέρνηση αλλά και πριν, πως «Για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑς»... Οπότε τι μένει να πει κανείς; Ολα καλά κι όλα ωραία.
 
Νόρα Ράλλη
Πηγή: efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: