Καλωσορίσατε στο @P e l l a - Το επώνυμο blog της Πέλλας

Σάββατο, 10 Απριλίου 2021

UEFA: Έρχεται μεγαλύτερη ελευθερία στις μεταγραφές

UEFA: Περισσότερη ελευθερία στις μεταγραφικές κινήσεις των ομάδων, φαίνεται ότι σχεδιάζεται να προσφέρει το νέο Financial Fair
Play
Περισσότερη ελευθερία στις μεταγραφικές κινήσεις των ομάδων, φαίνεται ότι σχεδιάζεται να προσφέρει το νέο Financial Fair Play, στην προσπάθεια της UEFA για τη διαμόρφωση του συστήματος που ισχύει σήμερα, και είναι προς μελέτη οι αλλαγές του.
Αυτό αναφέρεται από ένα εμπιστευτικό έγγραφο της DFL (γερμανικό πρωτάθλημα) που αποκάλυψε το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel.
Όπως σημειώνεται μέχρι τώρα, οι ιδιοκτήτες ποδοσφαιρικών συλλόγων έχουν το δικαίωμα να επενδύουν χωρίς ιδιαίτερους περιορισμούς για την κατασκευή ενός νέου γηπέδου ή κέντρου προπόνησης.
Τώρα, με τη μεταρρύθμιση που προωθεί η UEFA για το νέο οικονομικό Fair Play, οι σύλλογοι φαίνεται πως θα αποκτήσουν περισσότερη ελευθερία επίσης για τις άμεσες κινήσεις τους.
Το Der Spiegel εξηγεί ότι το συνολικό κόστος των επενδύσεων της ομάδας θα πρέπει να είναι «απεριόριστο» στο μέλλον.
Πάντως η DFL ζήτησε, να γίνουν προσπάθειες για την οικονομική σταθερότητα των καλύτερων ευρωπαϊκών συλλόγων «και όχι για την αύξηση του επιπέδου του κόστους μέσω της συνεχούς χρηματοδότησης των ιδιοκτητών».
 
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: