Κυριακή 28 Απριλίου 2024

Τα αποτελέσματα των αγώνων της Κυριακής 28/4

Με το δεξί ξεκίνησε ο πρωταθλητής ΕΠΣ Πέλλας Απόλλων 1960 Κρύας Βρύσης τους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Γ' Εθνική, αφού κατάφερε να νικήσει εκτός έδρας με ανατροπή τον ΠΟ Ν.Μουδανιών στην Χαλκιδική.
Τα τέρματα για τους φιλοξενούμενους πέτυχαν οι Καράμπελας (πέναλτι 16') και Ταουσιάνη (33'), ενώ νωρίτερα είχαν προηγηθεί οι γηπεδούχοι με τον Ματζίρη (8').
Στα υπόλοιπα παιχνίδια του 2ου ομίλου κερδισμένοι βγήκαν τα ΙΕΚ Δέλτα που έπεσαν από τον ουρανό και βρήκαν πορτοφόλι (!!!) αφού νίκησαν με δύο γκολ στις καθυστερήσεις τον πολύ καλύτερο Κιλκισιακό και ο Αιγινιακός που κέρδισε εκτός έδρας τον Ερμή Αμυνταίου.
Στα εντελώς εσωτερικά μας τώρα, η Νέα Πέλλα αποχαιρέτησε την κατηγορία με νίκη στην Όρμα στο τελευταίο επίσημο αγώνα των ερασιτεχνικών μας πρωταθλημάτων για την φετινή αγωνιστική περίοδο, με γκολ του Βουζαξάκη λίγο πριν το τέλος, ενώ στο άτυπο σουπερ-καπ για τον «υπερπρωταθλητή» της Β' Ερασιτεχνικής που διεξήχθη στο γήπεδο του Νησίου, σε παιχνίδι με πολλά τέρματα, έγιναν οι βραβεύσεις και οι απονομές από τον πρόεδρο Αστέριο Αντωνίου και υπηρεσιακούς παράγοντες της ΕΠΣ Πέλλας, στις πρωταθλήτριες του 1ου ομίλου Ελπίδα Έδεσσας και του 2ου Δόξα Π.Μυλοτόπου.
Αξιοσημείωτη και «αινιγματική» η δήλωση του προέδρου της Νέας Πέλλας κ. Μιχάλη Παπαδόπουλου, μετά το τέλος του σημερινού αγώνα στην Όρμα και τον υποβιβασμό της ομάδας στην Β' Ερασιτεχνική Κατηγορία... 
«Η διοίκηση του Μεγάλου Αλέξανδρου Νέας Πέλλας και προσωπικά εγώ θα ήθελα να ευχαριστήσω για την άριστη φιλοξενία που είχαμε σήμερα στην Όρμα.
Προσωπικά εγώ ως πρόεδρος έχω να δηλώσω μετά το τελευταίο μας παιχνίδι, ότι προσπαθήσαμε με όλες μας τις δυνάμεις να κρατηθούμε στην κατηγορία την οποία δεν καταφέραμε και την ευθύνη την έχω εγώ, κι επίσης σε αυτή τη χρονιά που διανύσαμε μάθαμε πάρα πολλά τα οποία δεν πρέπει να ξεχάσουμε ποτέ, εύχομαι σε όλο τον κόσμο Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση και ο Μέγας Αλέξανδρος δεν πρόκειται να ξεχάσει αυτή τη χρονιά»
Όλα τα σημερινά αποτελέσματα:
 
Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 26η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΡΜΑΣ - Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ν.ΠΕΛΛΑΣ 0 - 1





Τελική Βαθμολογία 2023-2024

ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗΝ Γ ΕΘΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ - 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΑ 27/4 ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ - ΑΟ ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ 2 - 1
ΠΟ Ν.ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ - ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ 1 - 2
ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ (Βοτάρης Δ.): Δομουκτσίδης, Πλατσιώτας, Σέρα, Μαγγίζης, Γιαλαμούδης, Ξανθόπουλος, Καράμπελας, Χ΄΄αλεξιάδης (56ο Γιόνδης), Πρασσάς (80ο Τσερρίκου), Ταουσάνης (80ο Παπαδόπουλος Γ.), Τζήμας. 
ΕΡΜΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ - ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ 0 - 1
ΡΕΠΟ: ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ 
 

Β' ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - «SUPER CUP ΥΠΕΡΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ»
ΕΛΠΙΔΑ ΕΔΕΣΣΑΣ - ΔΟΞΑ Π.ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ 5 - 4
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: