Τρίτη 23 Απριλίου 2024

ΑΝΤΑΡΣΥΑ-Ανατρεπτική Συνεργασία: το ψηφοδέλτιο των ευρωεκλογών

Με αποφασιστικότητα για την καταδίκη της πολιτικής της κυβέρνησης, της συναίνεσης και της ακροδεξιάς, για την αποδέσμευση από την Ε.Ε..
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ συμμετέχει στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024 με ψηφοδέλτιο Ανατρεπτικής Συνεργασίας 42 υποψηφίων από την Αττική και την Περιφέρεια, στο οποίο περιλαμβάνονται 45,5% γυναίκες.
Το ψηφοδέλτιο απαρτίζεται από αγωνίστριες και αγωνιστές, εργάτες και εργάτριες, νέους και νέες, εργαζομένους στην επισφάλεια, αυτοαπασχολούμενους και συνταξιούχους.
Ανθρώπους των γραμμάτων, της επιστήμης και της τέχνης, ερευνητές και διανοούμενους. Ανένταχτους και μέλη των οργανώσεων του μετώπου.
Εκλεγμένους συνδικαλιστές σε εργατικά σωματεία και δευτεροβάθμια όργανα με ταξικά σχήματα, δημοτικούς συμβούλους και πρώην περιφερειακούς συμβούλους από αριστερές ριζοσπαστικές, αντικαπιταλιστικές κινήσεις περιφερειών και πόλεων.
Ενεργούς/ές στο εργατικό, φοιτητικό, νεολαιίστικο, αντιπολεμικό, αντιφασιστικό, αντιρατσιστικό, οικολογικό, γυναικείο, ΛΟΑΤΚΙ+ και συνταξιουχικό κίνημα.
Μέλη τοπικών συλλογικοτήτων, εργατικών λεσχών, λαϊκών συνελεύσεων, επιτροπών αγώνα για την προστασία του περιβάλλοντος και των δημόσιων χώρων, πρωτοβουλιών ενάντια στους πλειστηριασμούς και τις εξώσεις.
Το ψηφοδέλτιο αποτυπώνει την πολιτική δράση και ιστορία της κομμουνιστικής επαναστατικής Αριστεράς, τις δυνατότητες ευρύτερης συσπείρωσης και στήριξης του μετώπου της αντικαπιταλιστικής, επαναστατικής, κομμουνιστικής Αριστεράς και της ριζοσπαστικής οικολογίας. Την παρέμβαση σε κλάδους, περιοχές, κινήματα σε όλα τα πεδία. Τη δικτύωση με κατοίκους χωρών του εξωτερικού και την Παλαιστινιακή Κοινότητα στη χώρα μας. Με τη συμμετοχή ταυτόχρονα πολιτικών στελεχών όλων των γενιών των μεγάλων αγώνων του λαού μας και τον αέρα της νέας γενιάς.
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ δίνει με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα τη μάχη των ευρωεκλογών, με στόχο να συσπειρώσει το μαχόμενο κόσμο του κινήματος και της Αριστεράς, να εκφράσει το ρεύμα της καταδίκης της πολιτικής της κυβέρνησης, της ακροδεξιάς και του φασισμού, την αντιπαράθεση με τη συναίνεση των αστικών κομμάτων και την εναντίωση στην Ε.Ε., με τα μάτια στην επόμενη μέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: