Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

Υποψήφια ευρωβουλεύτρια με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ η Δώρα Τσαμπάζη

Επίσημα υποψήφια ευρωβουλεύτρια μέσα από μια διαδικασία που επιλέξατε εσείς. Σας ευχαριστώ που με τιμήσατε με την προτίμηση σας!
Είμαι πολύ συγκινημένη. Το μπάτζετ μου για αυτήν την προσπάθεια ήταν 0! Χορηγοί; Μάλλον θα αστειεύεστε! Αυτοκίνητο να με μετακινεί; Το δικό μου και του πατέρα μου! Οι μέρες που μπόρεσα να κάνω περιοδεία μόνο 2! Και ανήμερα των εκλογών αντί βόλτες στα εκλογικά τμήματα ήμουν στην παιδική χαρά με τα παιδιά μου. Γιατί αυτή είναι η αλήθεια μου.
Μα είχα την αγάπη και την στήριξη σας που ξεπερνά όλα τα παραπάνω. Είμαι μια μαμά μόνη που μάχεται καθημερινά να ανταπεξέλθει σε πολλά και τίποτα δεν μπορεί να με εμποδίσει να συμμετέχω σε όμορφες και δημοκρατικές διαδικασίες. Ίσως μόνο η έλλειψη ύπνου!
Σας ευχαριστώ που με τιμήσατε και με επιλέξατε για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Υπόσχομαι να γίνω η φωνή των μονογονεϊκών οικογενειών και ένα χέρι βοήθειας σε κάθε άνθρωπο που ταλαιπωρείται από την ασθένεια του καρκίνου.
Ραντεβού στις 9 Ιουνίου στις κάλπες. Ψηφίζουμε για μια Ευρώπη αλληλέγγυα, με ενσυναίσθηση και ανθρωπιά για τους πολίτες της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: