Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Η ανακοίνωση νέου τεχνικού από το Δ.Σ. Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας

Ο Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας αποφάσισε και ανακοινώνει ότι νέος τεχνικός της ομάδας θα είναι ο ποδοσφαιριστής και αρχηγός της, Κορώνας Χρήστος.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                     Ο Γ.Γραμματέας
   Στέφανος Αλμπάνης                                       Ίμπας Εμμανουήλ
                                     

23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Α ωραία!Φοβερή επιλογή! Την διαλύσατε την ομάδα. Ο Κορώνας θα είναι μαριονέτα, το ξέρουμε. Άλλος θα κάνει κουμάντο και είναι γνωστό.

Ανώνυμος είπε...

pame re korwna(KOLONA) tis omadas!
krata gera to xwrio einai mazi sou

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 9:57 ΤΖΙΟΥΒΑΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ. ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ. ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΖΕΙΣ ΠΑΛΙ ΑΝΟΝΥΜΟΣ?!!!! ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙΣ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

poios tha kanei koumanto

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΙ ΔΥΑΛΥΣΑΝΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ;ΠΑΝΤΩΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΛΛΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ, ΤΟΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΧΑΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΟΡΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΓΩΝΕΣ ΠΛΑΙΗ ΟΦ.ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΡΕΖΙΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΣΕ 6 ΑΓΩΝΕΣ ΟΤΙ ΧΤΙΣΤΙΚΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ;ΑΡΑΓΕ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΖΑΝΕ ΤΟΝ ΓΥΡΙΧΙΔΗ;ΑΡΑΓΕ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΦΥΓΑΝΕ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ;ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΑΔΙΚΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ;Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ!!!ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΑΥΤΟΙ ΑΦΟΥ Ο ΓΥΡΙΧΙΔΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ.Α!!! ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!!!ΑΦΟΥ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ;Ο ΝΤΑΛΑΡΑΣ;ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΕΔΡΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝΕ, ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ, ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΔΥΟ ΑΞΙΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΩΔΕΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ.ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΕ ΤΟΣΟ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΥΤΟΙ ΒΡΙΖΑΝΕ.ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΖΑΝΕ.ΕΓΩ ΒΡΙΣΚΩ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΛΟΓΟΥΣ.
’Η ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΑΠΟ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΜΕΤΡΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥΣ ’Η ΑΠΟ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΕΙΝΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΟΨΗ.ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΟΛΩΝ

Ανώνυμος είπε...

ena megalo mpravo pou dialisate thn omada ki ayto kopo thelei

Κούλης Σταύρος είπε...

Κόψτε ρε, τις παπαριές. Ο Χρήστος ο Κορώνας, είναι και πολύ καλό παιδί και παίζει επί σειρά ετών στην ομάδα μας και το κυριότερο είναι και επιστήμονας, Φυσικής αγωγής! Δηλαδή τι θέλετε παραπάνω; Μη διυλίζετε τον κώνωπα και καταπίνετε την κάμηλο!Σκεφτείτε μόνο πως τέτοια μέρα, πριν εφτά χρόνια, παίζαμε play-off, με την Πετριά! Ο Αλμωπός σας πείραξε; Μπράβο στα παιδιά της τωρινής διοίκησης, είναι η καλύτερη θέση που κατέλαβε ποτέ η ομάδα μας στην ιστορία της!Πιστεύω στα παιδιά μας, πιστεύω στον νέο τεχνικό μας, ας τους στηρίξουμε, αρχής γενομένης από σήμερα! Όλοι μαζί μπορούμε!Καλή τύχη στα παιδιά μας!

ο μπαμπακας είπε...

συμφωνω σταυρε!!!ολοι μαζι την τεταρτη στην αριδαια για το διπλο!!!!η ομαδα δεν τελειωνει ουτε στον γυριχιδη ουτε στον τζιουβαρα ουτε στους παιχτες.οσοι αγαπαμε την ομαδα θα ειμαστε εκει να τους στιριξουμε και να τους βοηθησουμε!!!

Ανώνυμος είπε...

Αφού λοιπόν δεν έχουν βλέψεις για άνοδο θα τα πούμε όταν έρθουν για διαρκείας ή για λαχεία. Τι τον θέλουμε τότε τον πρωταθλητισμό; Συμφωνώ ότι ο Κορώνας θα είναι μαριονέτα γιατί θα παίζει μέσα στον αγώνα, όχι γιατί δεν αξίζει. Και έτσι θα κάνουν κουμάντο ο Μαρίνος, ο Νταλάρας και δεν ξέρω ποιος άλλος.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Σταύρο,
Το σημαντικότερο δεν είναι η καλή θέση στον πίνακα. Πάνε όλα καλά δηλαδή; Δύο προπονητές, τρία άτομα από την διοίκηση, ένα σωρό παίχτες! Όλοι αυτοί γιατί έφυγαν; Να την χέσω την πρωτιά και τον πρωταθλητισμό. Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι τέλος πάντων. Θέλουμε καλό κλίμα και ομόνοια για την ομάδα του χωριού.
Με σεβασμό για την προσφορά σου στην ομάδα!

Ανώνυμος είπε...

tha doume kai tous epomenous pou tha paroun thn omoda..an exoun ta @@ na thn paroun..giati mono gia thn kerkida kai to beggera exoun @@!

ΒΑΣΙΛΗΣ.Ζ. είπε...

ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΑ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΝ ΓΥΡΙΧΙΔΗ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ...ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Π.Ε.Λ.Λ.Α.Σ...ΕΙΜΑΣΤΕ...

Ανώνυμος είπε...

9:57 μιπως θελεις εσυ να κανεις κουμαντο?? αλλα δυσκολα θα βγεις απο το καβουκι σου κοτουλα.. εκτος αν εισαι απο αυτους που πηδανε απο το καραβι.. μαγαλυτερη κοτουλα δλδ..

Ανώνυμος είπε...

βαλτε τον κορονα να γυμναζει και εναν στον μπαγκο να μπορει να κουμανταρει τα πραγματα λιγο αθτο ειναι το σωστο κανενα παλιο ποδοσφαιριστη που ποναει την ομαδα βρειτε τον επιγοντοσ γιατι δεν μας βλεπω καθολου καλα

Ανώνυμος είπε...

11:26 ετσι ειναι οι διαλυμενες ομαδες? δεν εχεις ιδεα μου φενετε. η καλυτερη πορεια ολων των εποχων ειναι αυτη. αλλα δεν γινετε και χωρις προβληματα τι να κανουμε στο προγραμα ειναι ολα.

Ανώνυμος είπε...

βαλτε και καμια παλια καραβανα να κανει κουμαντο στο παγκο

Ανώνυμος είπε...

παρακαλουμε τον κυριο μπαμπακα να ερθει στην προπονηση της ομάδας μας όχι μόνο να λεει τις βλακειες που ελεγε αντε να σε δουμε τι θα πεις τωρα μπαμπακα!!!

Ανώνυμος είπε...

η λυση Κορώνα είναι λύση αναγκης να βγει οπως οπως η χρονιά.Δεν υπάρχει ο προπονητής που θα καθοδηγήσει την ομάδα όπως πρέπει.Θα παρμε πρωτάθλημα και μετα κι άλλα μπαραζ με Κορώνα? αστεία λέτε?ο Γυριχίδης ήξερε γιατί έφυγε και πότε έφυγε,γιατί αυτός έφυγε.Δηλαδή μας μούτζωσε κοινώς.Καλήμέρα μας.

Κούλης Σταύρος είπε...

Για τον μπράτε 12:03,
Ποιος γαμεί την πρωτιά, ρε μπράτε!
Είσαι, εδώ και πέντε χρόνια, ομάδα με αρχίδια και ως τέτοια πρέπει
να συμπεριφέρεσαι μέχρι και τη λήξη του πρωταθλήματος!
Είναι θέμα περηφάνιας, πρεστίζ, που λέμε και στα άλλα!
Κατά τα λοιπά, συμφωνώ απολύτως!


Γράφει ο ανώνυμος, κος Σκορδοπούτσογλου,
της ώρας, "1 Απριλίου 2013 - 11:17 μ.μ",
επακριβώς και αυτολεξεί, σύμφωνα με το ανόητο κώδικα
της κεφαλαιογράμματης γραφής,
της Νεοελληνικής, που χρησιμοποιεί,
τα ακόλουθα :

" ’Η ΑΠΟ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΕΙΝΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΟΨΗ "

Επεί δε, θεωρώ εαυτόν άμεσα θιγόμενο και δεδομένου πως ουδείς εγάμησεν τοιαύτως, απλά, ο καθ΄ ου, καταχράζων το διαδίκτυο, εθεώρει εαυτόν,
περίπου σαν τη Ρόζα Λούξεμποργκ, θέλω να καταστήσω σαφές, ένα πράμα!
Οφείλω να απαντήσω, στις παπαρολογίες διαφόρων, που αφού τη γράφουν,
την πιστεύουν κιόλας, τη δεύτερη άποψη, μη αντέχων τη μαλακίαν αυτών, εις έτι!
Εσύ ρε παλικάρι, που λες πως κάποιοι δεν τα καταφέρανε, αν εννοείς την περσινή διοίκηση, ολίγον με αφορά, καίτοι γνωρίζεις πως ήμουν υπερβολικά κοντά!
Εξ΄ άλλου η περσινή η διοίκηση είναι η φετινή! Ή μήπως κάνω λάθος!
Αν όμως κάνεις, την οποιαδήποτε νύξη για τις διοικήσεις πριν το 2007,
καλά θα κάνεις να περάσεις πρώτα, κάτω από τον Επιτάφιο και μετά να τις κρίνεις!
Και αν στο τέλος εννοείς κάτι για τις δικές μου διοικήσεις,
2008 -2011,σάλτα και γαμήσου,
με ξέρεις, δεν σε ξέρω, έλα να τα πούμε εκ του σύνεγγυς!
Η ομάδα είναι εδώ, γιατί υπήρξα και εγώ, εκεί!
Κατάλαβες ανόητε, με τις μαλακίες που τσαμπουνάς και γράφεις,
ελαφρά τη καρδία, ότι μπορεί να θίγεις ανθρώπους συγχωριανούς μας,
Πελλιώτες, καθ΄ όλα νοικοκυραίους και καθόλου εμπαθείς;…
Γάμα τη μάνα, όλοι μαζί από Τετάρτη, κοντά στην ομάδα!
Προφανώς αυτή η ομάδα είναι η καλύτερη, ως συμμετέχουσα στα play-off, καταταγείσα δεύτερη!
Άλλωστε η ιστορία διδάσκει, κάτι παρόμοιο επέτυχε μόνο η ομάδα
των, Μιτσικούδη Μιχάηλ και Γκόγκαλη Ιωάννη!
και μόνο αυτή και η τρέχουσα!
Όσο για τις ομάδες επί των ημερών μου, τι και αν μάθατε τι σημαίνει
καρεκλάκι στα ερασιτεχνικά γήπεδα, σημασία έχει πως δεν αλλάξαμε κατηγορία!
Συγνώμη! Δε θα το ξανακάνω, αν μου το επιτρέπετε!
Ας είναι!
Η ομάδα είναι αυτή που μας ενώνει!

Βασίλης Τζιουβάρας είπε...

Φίλε 10:35 το μνμ του 9:57 δεν είναι δικό μου. Πάντα τα σχόλιά μου είναι επώνυμα, γιατί έχω τα αρχίδια να γράφω επώνυμα και να υποστηρίζω την άποψή μου, πράγμα το οποίο δεν μπορείς να κάνεις εσύ μιάς και κάτι λείπει από το παντελόνι σου, αφού δεν γράφεις το όνομά σου!!!
Σε ότι αφορά τον Κορώνα, που λές ότι τον κατηγορώ, το μόνο που θα σου πώ είναι να ρωτήσεις τον ίδιο τον Χρήστο τί άποψη έχει για μένα, ποιός επέμενε να έρθει στην ομάδα πρίν 4 χρόνια ενώ όλοι έλεγαν ότι δεν είναι καλός χαρακτήρας, ποιός τον στήριξε και τί του είπε μετά από το επεισόδιο που είχε με τον Βοϊτσίδη στον προημιτελικό του κυπέλλου με τον Ν.Μυλότοπο πρίν 2 χρόνια, ποιός εισηγήθηκε να είναι πρώτος αρχηγός φέτος κλπ κλπ κλπ...
Όταν μάθεις όλες αυτές τις απαντήσεις έλα πάλι να μου πείς ότι τον κατηγορώ ειδικά εγώ κι ανώνυμα μάλιστα!!!
Βέβαια περιμένω να μου πείς ποιός είσαι για να καταλάβουμε και την αξία των σχολίων σου....αν δεν πείς σημαίνει ότι είσαι ένας καραγκιοζάκος που κάνει ανέξοδη κριτική, ένας θρασύδειλος που το μόνο που ξέρει είναι να ρίχνει λάσπη και μάλλον δεν έχει βάλει ούτε ένα ευρώ στην ομάδα, ίσως έχει φάει και ψωμί από αυτή!!!

Υ.Γ. Χρήστο καλή επιτυχία, αν και δεν νομίζω πως ήσουν η κατάλληλη επιλογή, όχι γιατί δεν το αξίζεις, κάθε άλλο μάλιστα, αλλά λόγω της χρονικής συγκυρίας και του όλου κλίματος εντός κι εκτός ομάδας!!!

Υ.Γ.1 Τελικά σωστό θα ήταν Πέτρο να δημοσιεύονται όσα σχόλια είναι επώνυμα και μόνο, ώστε να μην βγαίνει ο κάθε τυχάρπαστος κομπλεξικός ανθρωπάκος, που ενδεχομένως τρώει και ξύλο από τη γυναίκα του, να γράφει ότι του έρθει στο κεφάλι, χωρίς να παίρνει την ευθύνη!!!

Υ.Γ.2 Έχω ένα ερώτημα, μάλλον ρητορικό... πόσα και ποιά μέλη του Δ.Σ. ψήφισαν για την αποπομπή Γυριχίδη και την πρόσληψη Κορώνα;;;

Ανώνυμος είπε...

να σου απαντησω εγω έστω και ανώνυμα? ΚΑΝΕΙΣ δεν ψηφισε! Γιατί κανεις δεν ρωτήθηκε.Και το ξερεις κι εσυ κι εγω.ο Χρηστάκης αδικείτε ,μη πω καιγεται, μ αυτη την επιλογή.Αναλαμβανει μεγάλη ευθυνη χωρίς να του αναλογεί.

Ανώνυμος είπε...

το ρητορικό ερώτημα πονάει πολύ.άστο μη το ψαχνεις.

Ανώνυμος είπε...

PAME GERA AYPIO GIA PROTIA PAIDES AFISTE TIN KRITIKI STA SPITIA SAS KAI AYPIO PAME OLOI GIPEDO NA XEIPOKPOTISOYME TIN PROSPATIA TIS OMADAS TIS KARDIASMAS GIATI KSERO POS OTI KAI NA LEME OTI KAI NA GRAFOYME OLOIMAS TIN AGAPAME.